Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali, vorbe dure față de Anamaria Prodan: ”Vorbeam cu ea că era nevasta lui Reghe”

Gigi Becali, vorbe dure față de Anamaria Prodan: ”Vorbeam cu ea că era nevasta lui Reghe”

Pare că nu mai este cale de împăcare între Anamaria Prodan și Gigi Becali. Patronul FCSB continuă cu vorbele dure la adresa impresarei de fotbal.

Gigi Becali, vorbe dure față de Anamaria Prodan: ”Vorbeam cu ea că era nevasta lui Reghe”

Gigi Becali refuză să facă pace cu renumita impresară de fotbal, Anamaria Prodan. Latifundiarul din Pipera a precizat că a comunicat cu aceasta, până acum, pentru că ”era nevasta lui Reghe”. Cât despre transferurile jucătorilor, patronul FCSB spune că el și Giovanni sunt pionii principali din acest punct de vedere și nu impresarii.

”N-am ce să mă împac. Nu vorbesc cu femeile. Vorbeam cu ea că era nevasta lui Reghe. Nu mă interesează. Nu stau să mă cert cu femeile. Un impresar este avocat. Pe mine nu mă deranjează. Eu când vând un jucător, nu-i bag în seamă pe impresari.Eu am nevoie de impresar ca să vând marfa? Eu vând un jucător şi Giovanni negociază salariul. La mine tot timpul nu se bagă impresarul la club”, a declarat Gigi Becali pentru realitateasportivă.net

Anamaria Prodan recunoaște indifelitatea lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă agitată din viața ei. După ce a susținut sus și tare că Laurențiu Reghecampf nu o înșală și că nu ar vrea să o părăsească, în cele din urmă impresara s-a contrazis singură. Ea a dat cărțile pe față într-un interviu, precizând că este conștientă de infidelitatea partenerului, dar că încearcă să repare căsnicia, pentru a nu se destrăma.

”Mi-am crescut copiii după anumite principii, am vrut ca ei să se dezvolte într-un mediu sănătos, fericit. Și eu și Reghe am luptat pentru asta. Cum ar fi ca eu să încep să îmi denigrez soțul, să-l fac în toate felurile, să îl înjur? Nu, nu pot, asta nu am sa fac niciodată. Ce e în sufletul meu rămâne în sufletul meu. Cine mă cunoaște bine, știe că eu continui să iau apărarea oamenilor dragi mie chiar și atunci când eu știu că ei au greșit. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, eu am să-mi apăr soțul și am să încerc până în al 99 -lea ceas să îmi salvez familia, pe care știu că o țară întreagă a admirat-o și o admiră foarte mult”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro

Iar în privința presupuselor amante, impresara a declarat că: ”Prefer să ignor pentru că mintea și sufletul meu își doresc cu ardoare să rămână cu imaginea acelui Laurențiu care mă iubea dumnezeiește, care mă divinizează și acum. Știu, vei avea o altă părere, dar asta simt și cred eu. Că soțul meu este incapabil să își trădeze familia în adevăratul sens al cuvântului. Nu văd de ce un bărbat care și-a crescut copiii în spiritul tradiționalist al familiei, ar distruge acum totul în jurul lui pentru o femeie. Și nu orice femeie, ci una pe care o știe tot orașul. Am întrebat și eu cine sunt domnișoarele și mi-au spus, râzând, că le cunoaște toată lumea. De ce și-ar face de râs copiii, soția, de ce s-ar compromite în fața unei țări întregi, pentru așa ceva? Oricâte aș afla, oricâte mi s-ar spune, nu pot să cred.. Mă hrănesc cu toate amintirile frumoase, cu toate planurile noastre, cu tot ceea ce am construit în toți acești ani. Asta înseamnă el pentru mine. Poate pare greu de înțeles, sunt conștientă. Aceste rânduri vor putea fi înțelese doar de oamenii care au trăit în viața asta o poveste de dragoste imensă, înălțătoare, ceva ce nu poate fi exprimat în cuvinte.Povestea noastră de iubire este ceva mult mai presus de Raiciu, de “Gură de aur” și care mai sunt”, a mai declarat Anamaria Prodan pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: