Redactia.ro
Home » Monden » Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit! Au apărut zvonuri că că artistul a lovit-o pe mama modelului

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit! Au apărut zvonuri că că artistul a lovit-o pe mama modelului

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit! Au apărut zvonuri că că artistul a lovit-o pe mama modelului

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit! Toți credeau că au o relație perfectă, însă se pare că iubirea lor a durat doar șase ani. 

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit! Au apărut zvonuri că că artistul a lovit-o pe mama modelului

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit după o relație de șase ani, anunță publicația People. Chiar dacă au devenit părinți în urmă cu un an, tinerii au decis să o ia pe drumuri separate. În plus, conform aceleiași surse, cântărețul a fost acuzat că a lovit-o pe mama modelului, pe Yolanda Hadid.

Supermodelul în vârstă de 26 de ani și cântărețul de 28 s-au separat. De-a lungul anilor, cei doi au traversat momente de fericire împreună, însă și clipe mai neplăcute, când au fost separați. Gigi Hadid și Zayn Malik au început o relație în anul 2015, însă în 2019 s-au despărțit.

Ulterior, în 2020 au revenit în atenția presei când s-a aflat că supermodelul va avea un copil cu cântărețul. Ea a confirmat sarcina în timpul unei intervenții virtuale în emisiunea „The Tonight Show”, moderată de Jimmy Fallon.

Acum, la doar un an de când fiica lor Khai a venit pe lume, Gigi Hadid și Zayn Malik sunt din nou în centrul atenției. S-au despărțit și există zvonuri cum că artistul ar fi lovit-o pe Yolanda Hadid, mama iubitei lui, notează people.com. Cântărețul a negat totul pe rețelele de socializare.

„Neg ferm că am lovit-o pe Yolanda Hadid. Pentru binele fiicei mele, refuz să ofer alte detalii”, a dezvăluit el.

Zayn Malik speră ca Yolanda Hadid să spună adevărul

Artistul a mai precizat că speră ca Yolanda Hadid să „revină asupra acuzațiilor false și să facă un pas către vindecarea acestor probleme familiale în privat”.

Zayn Malik a mai scris pe Twitter: „Așa cum bine știți cu toții, sunt o persoană privată și vreau foarte mult să creez un mediu sigur și privat în care fiica mea să crească. Un mediu în care problemele familiale să nu fie aruncate pe scena publică pentru ca oamenii să-și dea cu părerea. Într-un efort de a proteja acest mediu pentru ea, am fost de acord să nu contest afirmațiile apărute în urma unui conflict pe care l-am avut cu un membru din familia partenerei mele care a intrat în casa noastră când ea nu era prezentă, cu câteva săptămâni în urmă. A fost și încă trebuie să fie o chestiune privată, dar se pare că, pentru moment, s-a produs o dezbinare și, în ciuda eforturilor mele de a restaura un mediu familial pașnic care să-mi permită să-mi cresc fiica așa cum merită, aceste informații s-au «scurs» în presă”, a încheiat el.

Yolanda Hadid nu a făcut până acum declarații pe marginea acestui subiect, însă PR lui Gigi Hadid a mărturisit: „Gigi este focusată exclusiv pe ce este cel mai bine pentru Khai. Cere să-i fie respectată intimitatea în această perioadă”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: