Redactia.ro
Home » Sport » Gimnasta Asiana Peng, fotografii incendiare! Cum arată fosta sportivă

Gimnasta Asiana Peng, fotografii incendiare! Cum arată fosta sportivă

GALERIE FOTO (7) Asiana Peng, gimnastica

Fosta gimnastă Asiana Peng face ravagii cu fotografiile postate pe pagina sa de socializare. Asiana Peng a fost considerață o mare speranță a gimnasticii românești, dar a decis să se retragă din lot, acuzând rele tratamente.

În ultima perioadă, fosta gimnastă a postat din ce în ce mai multe poze provocatoare pe internet și adună mii de aprecieri de la internauți. Fosta sportivă, în vârstă de 20 de ani a făcut parte și din lotul de la Izvorani, dar a devenit celebră după ce a participat la un show de televiziune. Asiana Peng postează fotografii în care face diferite exerciții fizice. Fosta sportivă, studiază în acest moment kinetoterapia. Nu a uitat însă de prima sa dragoste. Gimnastica. Așa că s-a înscris la Școala de Antrenori, specializarea gimnastică și speră să poată face o carieră în acest domeniu.

Ce s-a întâmplat cu Peng la lotul olimpic

Experiența fostei gimnaste la lotul olimpic nu a fost una foarte plăcută. A fost o perioadă în care Asiana Peng a fost considerată o mare speranță. A adunat foarte multe medalii, dar nu a reușit să meargă la Olimpiada din 2015. În acea perioadă, gimnasta, dar și mama ei au acuzat tratamentul foarte dur la care erau supuse micuțele gimnaste.

”Cât poţi să duci? Vorbeau urât, nu vă spun, că mă revolt iarăşi. Mă tot întrebam de ce eu, o mână de fată?. Și nu eram nici cea mai slabă din echipă, ori poate că eram, nu ştiu. Atunci de ce nu m-au trimis acasă? N-am găsit răspunsul la modul lor de comportamen… Îmi intrase în cap ideea să fug din cantonament. Nu mai puteam îndura, dar îmi reveneam şi-mi spuneam că nu puteam lăsa totul baltă. Dragostea pentru gimnastică învingea întotdeauna. Eram dărâmată psihic, şi fizic, dat tot m-am comportat onorabil”, a spus Asiana Peng într-un interviu pentru Ilfov Sport.

„Acolo puteam muri de foame”

„Aş fi vrut să vă spun o poveste frumoasă, dar nu am nicio amintire plăcută din acel lot de la Izvorani… De îndată ce am ajuns la Izvorani, am înţeles că nu mai sunt stăpână pe viaţa mea. Că nu mai decid eu aproape în nicio problemă, că sunt a nimănui, o gimnastă fără drepturi. Doar cu obligaţii: nu mai aveam părinţi, îi vedeam foarte rar şi nu aveam voie să le spun nimic. Aici am aflat că poţi să şi mori de foame, aici mi-am pierdut şi cunoştinţa, din lipsa hranei şi multe dintre noi ne-am lovit şi ne-am accidentat, pentru că eram ameţite de nemâncare”, a mai povestit Asiana Peng.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: