Redactia.ro
Home » TV » O concurentă de la Survivor, în lacrimi. Ce i-a declarat un coechipier de la Kanal D

O concurentă de la Survivor, în lacrimi. Ce i-a declarat un coechipier de la Kanal D

GALERIE FOTO (2) O concurentă de la Survivor, în lacrimi. Ce i-a declarat un coechipier de la Kanal D

Concurentă de la survivor în lacrimi după ce a urmărit reacția iubitului său, în urma declarației primite chiar de la un coechipier de la Kanal D. Ce a emoționat-o pe Faimoasă!

La Survivor România, lucrurile se complică atunci când, pe lângă competiție, apar și scântei între concurenți. Povestea dintre Grațiela Duban și Ghiță Balmuș i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură ediții la rând. Acum, că Grațiela a părăsit competiția, ne putem aștepta la alte cuplur formate între coechipieri, la Kanal D.

Asiana Peng, concurentă de la Survivor, în lacrimi, după ce un coechipier i-a făcut o declarație. Nu declarația a fost cea care i-a stârnit emoțiile, ci reacția iubitului său, care a văzut momentul.

Asiana a avut parte de cuvinte frumoase iubire din partea iubitului sau, Alex. El a intervenit la televizor, după ce iubita sa a câștigat o probă de comunicare.

Iubitul concurentei de la Survivor, declarații emoționante. Asiana a izbucnit în lacrimi

”Nu am pierdut nici măcar o secundă din Survivor România. Cel mai greu moment de până acum a fost atunci când a fost nominalizată.

Îmi aduc aminte că eram în sufragerie și când am auzit numele ei, nu mi-a venit să cred, pur și simplu, mi-a căzut fața, mai ales că se discutase despre evoluția echipei, că ei vor gândi ca un tot unitar, iar când se votează se scoate din echipă singura atletă. Asiana are 14 ani de sport în spate. Lumea a prins drag de ea, a ajuns la inima telespectatorilor, sunt sigur că va merge mult în show”, a mărturisit Alex la emisiunea ”Ștafeta mixtă”.

Declarația de dragoste care a făcut-o pe Asiana să plângă la Survivor România
Declarația de dragoste care a făcut-o pe Asiana să plângă la Survivor România

Ce i-a declarat un coechipier de la Kanal D Asianei

Telespectatorii Survivor România au fost martori unui moment de apropiere dintre Asiana și Cristian, de 1 martie. Cu ocazia sărbătorii, războinicul Cristian i-a oferit Faimoasei o brățară și i-a mărturisit că e îndrăgostit de ea.

Mai impresionant de atât este modul în care a reacționat iubitul Asianei, demonstrând că are încredere totală în partenera lui de viață.

”Dacă băiatul acesta are alte gânduri… ghinion! Eu știu ce am acasă! Ați văzut de altfel că ea a zis că inima ei este dată. Ne iubim și nu cred că vreo persoană poate intervene între noi”, a explicat tânărul pentru WOWbiz.ro.

Iubitul Asianei nu s-a sfiit să își declare public dragostea!

”Te iubesc enorm, ești viața mea. Sunt atât de emoționat că pot să vorbesc acum cu tine, după trei luni în care te-am văzut doar la televizor, încât, nu pot să redau în cuvinte. Nici când am intrat la facultate, nu am fost atât de fericit! Îți spun sincer că am avut o premoniție că vom putea legătura. Aseară, te-am visat, erai departe, dar îmi spuneai că ești bine, că te gândești la mine și că eu sunt cel care contez pentru tine. M-am trezit cu zâmbetul pe buze și mai convins de iubirea noastră”.

La această declarație de iubire, gimnasta a început să plângă.

Asiana Peng este o fostă gimnastă, componentă a lotului olimpic al României, cu 50 de medalii în palmares, premiată la competiții naționale și internaționale. Tilurile sale au fost obținute la bârna și la sol, fiind medaliată cu aur la ambele categorii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: