Redactia.ro
Home » TV » Cuplul care uimeşte televiziunea! Concurenţii de la Exatlon şi Survivor România care s-au “combinat”

Cuplul care uimeşte televiziunea! Concurenţii de la Exatlon şi Survivor România care s-au “combinat”

Asiana Peng

Asiana Peng, fostă concurentă la Survivor, și Gabriel Nedelcu, participant la emisiunea Extalon de la Kanal D, formează cel mai nou cuplu din showbiz.

Concurenții de la Survivor și Extlon au început să se iubească

Două emisiuni ce sunt concurente pe micul ecran, Exatlon și Survivor, au avut un alt rezultat decât s-ar fi așteptat oricine. În urma acestora, concurenții lor au început să se întâlnească, iar acum unii dintre ei chiar formează relații. Este vorba despre Asiana Peng și Gabriel Nedelcu, care formează acum cel mai nou cuplu din showbiz.

Cel care a vorbit despre relația lor este fostul concurent de la Exatlon, care a explicat că s-a îndrăgostit atunci când a văzut-o pe Asiana Peng la TV, s-au întâlnit, iar de atunci sunt împreună.

„Avem cam două săptămâni de când suntem împreună, am văzut-o la «Survivor», i-am scris pe Instagram şi ne-am întâlnit. Ne-a unit pasiunea pentru sport, suntem amândoi sportivi şi facem mişcare non-stop”, a spus Gabriel Nedelcu.

Gabriel Nedelcu s-a despărțit de iubită și acum e cu Asiana Peng

Până nu demult, Gabriel Nedelcu forma un cuplu cu gimnasta Diana Bulimar și își țineau relația departe de ochii presei. Acum, cei doi s-au despărțit, iar Gabriel Nedelcu și-a găsit alinarea în brațele Asianei Peng.

„Diana și Gabi se iubesc, și sunt foarte frumoși împreună. Totuși, nu vor să bată moneda pe povestea lor, întrucât, consideră că ceea ce simt ei acum nu trebuie împărțit cu toată lumea. Amândoi sunt discreți și au mers linia asta în relațiile lor de-a lungul timpului. Nu le place să iasă în față, să vorbească despre nimic ce ține de intimitatea lor. Până la urmă, este o alegere… alegerea lor”, povesteau apropiații despre relația dintre Diana Bulimar și Gabriel Nedelcu.

Un alt cuplu este format din Cristi Dumitrache (21 de ani) şi Kiki sau Cristina Constantinescu (33 de ani), ambii foști concurenți  la emisiunea Exatlon de la Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: