Redactia.ro
Home » TV » Scandal la Survivor. Două vedete de la Kanal D se provoacă reciproc

Scandal la Survivor. Două vedete de la Kanal D se provoacă reciproc

Scandal la Survivor. Două vedete de la Kanal D se provoacă reciproc

Ana Pal a devenit centrul unor păreri contradictorii după ce l-a lovit pe colegul ei de platou, Andrei Ciobanu. Dar aceasta nu a terminat discuțiile cu foștii colegi de la emisiune, pentru că ea și Asiana Peng încă se atacă, chiar și după ieșirea Anei Pal din competiție.

Scandal între Ana Pal și Asiana Peng

Astfel, Ana Pal a mărturisit că a avut mai multe schimburi de cuvinte aprinse cu Asiana Peng, despre care spune că a stat mereu cu Elena Ionescu să o vorbească de rău. Ana Pal a dezvăluit faptul că competitoare ei din emisiunea Survivor România a spus că are probleme psihice, după ce l-a lovit pe Andrei Ciobanu și că ar trebui să meargă la un specialist, iar dacă nu are bani să facă acest lucru, îi va da ea.

Ana Pal i-a transmis un mesaj Asianei Peng, în cadrul emisiunii Fan Arena, în care i-a spus că ar trebui să doneze banii respectivi cuiva care chiar se află în nevoie.

Asiana a spus că eu chiar am probleme psihice și dacă nu am bani îmi dă ea să mă duc la doctor. Eu doar atât vreau să îi spun…banii ăia pe care voia să mi dea mie să îmi fac controlul ăla la cap, aș dori, sau o provoc într-un fel să aleagă, să caute o familie de copii mai amărâți și să le facă un necesar, dacă sunt copii mici, să le ducă niște hăinuțe, papucei, ce poate ea să facă din banii pe care trebuia să-mi dea mie, fiindcă eu chiar nu am nevoie de ei pentru controlul ăla. Nu a fost frumos din partea ei”, a spus Ana la Fanarena.

Atacul la adresa Asianei Peng

Totodată, Ana Pal a vorbit și despre relația dintre Elena Ionescu și Asiana Peng, despre aceasta din urmă spunând că s-a împrietenit cu Elena după ce a văzut că este iubită de cei de acasă.

”A stat după fundul Elenei să rămână în competiție. La început ele nu erau apropiate, dar când Asiana a văzut cât de bine este cântăreața văzută de public, s-a schimbat și ea în competiție. Dintr-odată, a început să fie numai pe lângă Elena, cam așa am văzut eu lucrurile cât am stat acolo. Se fac jocuri și joculețe peste tot”, a comentat luptătoarea la Ștafeta mixtă.

Cât despre Andrei Ciobanu, Ana Pal și-a cerut scuze în mai multe rânduri că l-a lovit, spre deosebire de vorbele pe care le-a adresat fostelor colege de platou.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: