Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Diana Senteș, fostă concurentă Exatlon România. Atacul vedetei Kanal D la adresa mamelor care alăptează în public

Cine este Diana Senteș, fostă concurentă Exatlon România. Atacul vedetei Kanal D la adresa mamelor care alăptează în public

GALERIE FOTO (6) Diana Senteș

Diana Senteș, fosta concurentă în emisiunea Exatlon este însărcinată cu primul ei copil. Bruneta a iscat un adevărat scandal după ce le-a criticat pe femeile care alăptează bebelușii în public.

Diana Senteș, însărcinată cu primul copil

Diana Senteș, antrenoare de fitness și fostă concurentă la emisiunea Exatlon sezonul 2 este însărcinată cu primul ei copil și preferă să fie discretă cu viața sa personală.

De mai mult timp, Diana se iubește cu un bărbat mai tânăr decât ea cu patru ani, iar înainte de pandemia de coronavirus, sportiva a luat decizia de a se muta cu tatăl copilului său.

Se pare că perioada de izolare a fost un beneficiu pentru cei doi, deoarece la scurt timp după ce s-au mutat împreună, cei doi îndrăgostiți au aflat că vor deveni părinți.

Fericită, Diana a dat imediat vestea pe rețelele de socializare, declarând că este bucuroasă să își cunoască bebelușul.

Diana Senteș, în vârstă de 28 de ani s-a iubit cu prezentatorul Dani Oțil în urmă cu doi ani, aceasta fiind prima cucerire a moderatorului după despărțirea de Mihaela Rădulescu.

De asemenea, după ce relație cu Oțil s-a încheiat, sportiva s-a cuplat cu Marius Turcu, fiul fostului acționat dinamovist Vasile Turcu.

Diana Senteș, scandal cu mamele care își alăptează copiii în public

Fericită de pruncul pe care îl poartă în pântece, Diana se bucură de aceste momente împreună cu partenerul ei de viață.

Totuși, bruneta nu s-a putut abține să le critice pe mamele care își alăptează bebelușii în public. Potrivit Wowbiz.ro, sportiva susține că nu este de acord cu acest lucru, aducând o serie de argumente în susținerea subiectului său.

Este fantastic că dăm viață, și nu glumesc cu chestia asta. Nu am zis cu sânii pe afară ca să fiu rea, însă ceva vi se întâmplă. Vă fură dragostea aia și aveți senzația că vreți să vă despuiați și cu burta, și întinse pe pat, și în oglindă… În cu@# gol și în ț@#le goale, cu burta mare și mineni nu vrea să vadă asta, zic eu, cred eu. Că voi simțiți nevoia să vă admirați corpul, faceți-o pentru voi și pentru soțul vostru. Pentru că ltfel, vin eu și întreb: Dacă îți scoți t@#a pe afară să alăptezi, în public, la mall, pe bancă în parc, în tramvai, de ce nu umbli așa pe stradă! Că ești mamă și tu ai voie!”, spune Diana Senteș pe contul său de socializare.

De asemenea, Diana explică faptul că s-a ajuns prea departe cu această alegere. ”Dar tu nu ești rea când scoți t#@a aia pe afară și mă faci să mă oripilez și să văd cel mai frumos lucru din lume, puiul tău… E o metodă de hrănire, de ce nu te filmezi când îți bagi tu în gură? Vă pup, și alăptați cu ușa închis”!, a mai adăugat Diana Senteș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: