Redactia.ro
Home » Știri » Cu ce se ocupă acum o parte din foștii concurenți de la Exatlon. Cum ar răspunde unor noi provocări

Cu ce se ocupă acum o parte din foștii concurenți de la Exatlon. Cum ar răspunde unor noi provocări

Cu ce se ocupă acum o parte din foștii concurenți de la Exatlon. Cum ar răspunde unor noi provocări

Exatlon este una dintre cele mai urmărite emisiuni de pe TV, iar concurenții au rămas în amintirea tuturor drept niște… războinici. Ei bine, unii dintre cei mai îndrăgiți participanți au oferit un interviu despre planurile din viitor, dar și despre activitățile lor curente. Iată ce au răspuns ei!

Cu ce ocupă o parte din foștii concurenți de la Exatlon

Radu Frandeș, Ștefan Floroaica, concurenții din primul sezon, dar și Mihai Berar, Gabi Nedelcu, Alex Stoica, Ana Cazan și Ovi Jimborean, din sezonul 3 al emisiunii, au răspuns curiozităților.

Gabi Nedelcu a mărturisit că plănuiește să-și deschidă un club de dans sportiv din București cu Alex și Dragoș Nedelcu. Întrebat dacă ar fi să mai participe la un sezon „Exatlon”, tânărul nici n-a stat pe gânduri și a spus da. „Cu siguranta as mai participa la Exatlon”, a spus Gabi Nedelcu pentru exlusiv.ro.

Radu Frandeș a revenit la Cluj, însă recunoaște că ar reveni oricând pe TV pentru un nou sezon. „As mai participa la „Exatlon” doar in conditiile in care m ar vrea cei care ma cunosc din concurs si nu numai si daca consideră că au nevoie de același sprijin care si l au dorin la momentul respectiv”, spune si Radu Frandes.

Alex Stoica spune că vrea să profite de imaginea creată la Exatlon și că are câteva proiecte în derulare. „Cu siguranta as mai participa la „Exatlon” pentru ca am niste treburi de dovedit, in primul rand mie si in al doilea rand sa inchid gura multor persoane”, spune Alex Stoica.

Ce foști concurenți ar participa la un nou sezon „Exatlon”

Mihai Berar spune că nu ar răspunde prompt la o nouă provocare Exatlon, însă că ar lua-o în considerare. „In momentul de fata sunt implicat in mai multe proiecte pe plan profesional. Și mare parte din timpul liber îl dedic evenimentelor pro-sport, la care sunt invitat. Popularitatea in zona a crescut masiv , mai ales in rândul doamnelor pe care, fie vb intre noi, le iubesc!

Daca se va organiza un sezon de „All stars” la „Exatlon” si daca voi fi invitat sa particip ma voi pregati intens pentru aceasta provocare si bineinteles ca o voi accepta.”, spune Mihai.

Cât despre Ana Cazan, aceasta spune că viața I s-a schimbat în bine după competiție, atât pe plan mental, cât și pe plan profesional. În prezent, ea este antrenor personal la o sală de fitness din București și dorește ca pe viitor să aibă propria ei afacere, în același domeniu. „Aş m-ai încerca o astfel de experiența, întodeauna vom avea de învățat din orice experiența din viața noastră!” mai spune ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: