Redactia.ro
Home » TV » Primele declaraţii ale lui Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă după plecarea de la Exatlon

Primele declaraţii ale lui Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă după plecarea de la Exatlon

Primele declaraţii ale lui Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă după plecarea de la Exatlon

Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă au plecat de la Exatlon. Cei doi antrenori de la Faimoşi şi Războinici şi-au luat la revedere de la concurenţi în ediţia din 26 februarie.

După săptămâni petrecute în Republica Dominicană, a venit timpul ca Vladimir şi Giani să se întoarcă în ţară. Cosmin Cernat le-a dat marţi vestea concurenţilor.

Momentul a fost unul trist, atât pentru cele două vedete Kanal D, cât şi pentru concurenţi. Cei din urmă au fost debusolaţi să afle că vor rămâne singuri, întrucât se bazau mult pe sfaturile primite de la antrenori.

”Am avut atâtea emoții, nu le-am avut nici când am venit. O echipă foarte tânără, cu care se lucrează greu, sincer, fiindcă sunt foarte tineri, media de vârstă e foarte mică. Le-am dat cele mai bune sfaturi chiar dacă la final credeam că leșin.

Mă enervam foarte tare fiindcă le-am spus de atâtea ori să nu le mai dea punctul adversarului. Sunt niște Războinici și trebuie să o dovedească în continuare și fără mine”, a spus Giani Kiriță.

Mesajul lui Vladimir Drăghia pentru Faimoşi

Sunt de două sezoane la Exatlon. În fiecare săptămână a plecat cineva. În fiecare săptămână am stat pe aceeași bancă roșie și mi-am luat adio de la cineva.

E prima oară când eu sunt cel care pleacă și îmi iau rămas-bun de la colegii mei. A fost o onoare să îi antrenez pe oamenii ăștia, au fost receptivi, am avut cu cine lucra.

Sper ca sfaturile mele să vă țină în continuare, mă bucur că am stat atât de mult la vilă, mă bucur că i-am lăsat la vilă. (…) Dacă ar fi să le zic câteva cuvinte lor ar fi că nu există lecție mai bună decât înfrângerea și din înfrângerile astea veți deveni mai puternici.

Pierdeți, câștigați – rămâneți la fel fiindcă la final asta contează”, a spus Vladimir Drăghia.

Citeşte şi: Ce le-a spus Kiriţă Războinicilor

Accidentare gravă la Exatlon

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: