Redactia.ro
Home » Știri » Gimnasta Larisa Iordache nu poate trece peste moartea mamei sale! ”Un milion de cuvinte nu te-ar putea aduce înapoi”

Gimnasta Larisa Iordache nu poate trece peste moartea mamei sale! ”Un milion de cuvinte nu te-ar putea aduce înapoi”

GALERIE FOTO (2) Gimnasta Larisa Iordache nu poate trece peste moartea mamei sale! ”Un milion de cuvinte nu te-ar putea aduce înapoi”

Gimnasta Larisa Iordache nu poate trece peste moartea mamei sale și face declarații dureroare la o săptămână de la decesul acesteia.

Gimnasta Larisa Iordache nu poate trece peste moartea mamei sale! ”Un milion de cuvinte nu te-ar putea aduce înapoi”

Larisa Iordache trece prin momente cumplite la o săptămână de la moartea mamei sale. Femeia care i-a dăruit viață celebrei gimnaste a murit din cauza unei boli grave, iar acum, sportiva a publicat un mesaj dureros pe contul său de Instagram.

Chiar dacă a trecut o săptămână de la moartea mamei sale, abia cum începe să se simtă lipsa acesteia în viața gimnastei Larisa Iordache. În urmă cu doar câteva zile sportiva a publicat pe pagina sa Instagram un mesaj prin care a mulțumit tuturor celor care au fost alături de ea cu sufletul în momentele grele, însă bineînțeles pentru vedetă va urma o perioadă încărcată cu multă durere.

În urmă cu puțin timp Larisa Iordache a publicat tot pe pagina sa de Instagram o un clip video prin care își exprimă suferința din aceste momente, după ce mama ei a murit.

”Adevărul e că un milion de cuvinte nu te-ar putea aduce înapoi, știu pentru că am încercat. Nici un milion de lacrimi, știu pentru că am plâns”, erau cuvintele din clipul video postat de Larisa Iordache.

Larisa Iordache a fost susținută de mama sa necondiționat

Mama Larisei Iordache, Adriana Iordache, a fost cel mai mare fan al gimnastei și cea care tot timpul a susținut-o pe sportivă în cariera pe care și-a ales-o. A fost mereu alături de ea la meciurile pe care le avea și nu și-a desprins ochii de la mișcările ei nicio clipă.

Femeia era foarte mândră de ceea ce a ajuns fiica sa și mereu vorbea cu bucurie despre cariera pe care și-a creat-o, în ciuda faptului că a fost o fată modestă și nu a avut de fiecare dată tot ce și-a dorit. Acum, mama Larisei o poate privi doar din cer pe fiica ei și o veghează non-stop.

”Sunt foarte bucuroasă. Sunt mândră. M-am uitat cu atenție și am ținut pumnii strânși fetei. Am mare încredere in ea. Este un copil care a muncit și sunt foarte încântată că mulți români sunt încântați de ea. Când greșește seamană cu tatăl ei, când reușește seamăna cu mama ei”, spunea mama Larisei Iordache.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: