Redactia.ro
Home » Monden » Larisa Iordache, copleșită de durere. Mama ei a murit

Larisa Iordache, copleșită de durere. Mama ei a murit

Larisa Iordache si mama ei

Celebra gimnastă, Larisa Iordache, este în doliu. Mama sa s-a stins din viață, sâmbătă seară. Anunțul a fost făcut de Larisa Iordache, duminică dimineață, pe rețelele de socializare.

Larisa Iordache, copleșită de durere. Mama ei a murit

Larisa Iordache a postat cuvinte emoționante, pe rețelele de socializare, la adresa celei care i-a dat naștere. Gimnasta și-a exprimat regretul față de pierderea ei și i-a împărtășit iubirea.

”Sufletul să îți fie liniștit mami😞🖤 mereu în inimă, sufletul și mintea mea vei ramane cel mai puternic om din lume. Te iubesc❤️”, a scris Larisa Iordache pe rețelele de socializare, unde a postat o serie de fotografii alături de mama ei.

larisa iordache si mama ei

Mama Larisei Iordache, mândră de fiica ei

Atunci când era în viață, mama sportivei își exprima mândria față de performanța fiicei sale în gimnastică. Mama Larisei Iordache era recunoscătoare muncii depuse de fiica ei, pentru a ajunge ceea ce este astăzi.

„Sunt foarte bucuroasă. Sunt mândră. M-am uitat cu atenție și am ținut pumnii strânși fetei. Am mare încredere in ea. Este un copil care a muncit și sunt foarte încântată că mulți români sunt încântați de ea. Când greșește seamană cu tatăl ei, când reușește seamăna cu mama ei. Am facut multe sacrificii, am ajutat-o cât am putut ..în permanență. Am ajutat-o când i-a fost greu, probabil de aia a ajuns și la nivelul acesta. Tot timpul am susținut-o înainte de a intra în sală, i-am spus că este cea mai buna. Ea știe oricum ce are de facut, nimic în plus. A ajuns acum la o vârstă, nu trebuie să-i mai spun eu”, declara mama Larisei Iordache.

Cu trei săpămâni în urmă, Larisa Iordache își făcea, din nou, mama mândră. Obținea aurul în finala Cupei Mondiale de la Cairo (Egipt), la bârnă! Larisa Iordache este calificată și la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde a obținut un rezultat remarcabil,  înaintea competiției care va începe în data de 23 iulie. În momentele grele prin care trece acum Larisa Iordache, îi sunt solidari și colegii de breaslă.

„Condoleanțe, Larisa! Suntem cu sufletul și cu gândul alături de campioana noastră Larisa Iordache, în aceste momente extrem de grele provocate de decesul mamei sale. Fii tare, Larisa! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au scris cei de la Dinamo, pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: