Redactia.ro
Home » Sport » Larisa Iordache, primele declarații după externarea din spital!

Larisa Iordache, primele declarații după externarea din spital!

Larisa Iordache, larisa iordache internare spital, Jocurile Olimpice

Gimnasta Larisa Iordache s-a calificat, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În timpul Campionatului European, românca a avut probleme de sănătate și a fost internată în spitalul din Basel.

Larisa Iordache a fost nevoită să-și petreacă în spitalul din Basel câteva zile având probleme la rinichi. Gimnasta a avut nevoie de antibiotice puternice și nu a mai putut participa în concursul pe aparate, unde era calificată la sol și la bârnă.

„Mă plictisisem foarte tare. Aveam foarte multe pastile luate și tot felul de seruri băgate prin branulă. Eram destul de moleșită, dar în același timp plictisită, fiind o fire activă. Am postat, am încercat să mă bucur de timpul meu liber din spital. Foarte multă lume m-a criticat că nici în spital nu stau cuminte, cu branulă în mână. Singurul lucru pe care l-am putut face acolo a fost să mă uit pe internet. Am primit multe mesaje şi le mulțumesc mult tuturor. M-am bucurat făcând o poză, era greu să răspund la toate mesajele. Mi-au băgat nişte sedative prin branulă și m-am distrat maxim. Dar rămâne între noi, pentru că doar eu m-am distrat. A fost un moment de liniște de care aveam nevoie. Avusese 4 luni de zile bulversante”, a declarat sportiva, potrivit AS.ro.

Larisa Iordache merge la JO

Românca s-a calificat la olimpiadă după ce a terminat pe locul 4 competiția de calificare la individual. În total a participat la 4 probe. Ea a primit 13.466 la bârnă, 13.400 la sol, 14.366 la sărituri, 13.466 la paralele. Gimnasta are 16 medalii la Campionatele Europene, dintre care şase de aur. Ultimele patru (două de aur și două de argint) au fost câștigate în decembrie 2020, la Mersin, la prima sa competiție internațională, după accidentarea din 2017 și infectarea cu Covid-19.
Pentru Larisa este a doua participare la Jocurile Olimpice după cea de la Londra, din 2012. Atunci ea a urcat pe a treia treaptă a podiumului alături de echipa României.

„Îmi lipsesc doar medalia de aur la JO şi cea de la CM, sper să le iau anul ăsta. Sper să ajung sănătoasă la Tokyo şi să fie totul în regulă. Am avut nişte probleme cu rinichii, am avut dureri mari, dar mi-am îndeplinit visul. Am prins multă încredere, am intrat în competiţie fără prea multă încălzire, dar am fost concentrată şi totul a ieşit bine. Îmi doresc să ajung la Tokyo bine din punct de vedere fizic. Acum nu am voie să fac nimic două săptămâni, am patru săptămâni de luat antibiotic. Nimic nu e uşor în viaţă dacă vrei să ajungi sus”, a declarat gimnasta pentru Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: