Redactia.ro
Home » Monden » Gina Matache a petrecut la ziua nepotului cu fostul ginere. Nu-l poate accepta pe Radu Siffredi în familie

Gina Matache a petrecut la ziua nepotului cu fostul ginere. Nu-l poate accepta pe Radu Siffredi în familie

GALERIE FOTO (2) mama oanei matache si ginerele

Scandalul din cadrul familiei Gina Matache pare să se fi domolit puțin. Pe 17 martie a fost ziua mezinului Oanei Matache, iar Gina nu a ratat ocazia de a se fotografia alături de cei doi nepoți și fostul soț al fiicei sale, Răzvan Miheț.

Gina Matache a petrecut la ziua nepotului cu fostul ginere

Deși la începutul lunii martie, scandalul din cadrul familiei Ginei Matache era unul dezbătut de către internauți, preponderent din cauza declarațiilor făcute de Gina Matache la adresa noului iubit al Oanei, Radu Siffredi. Zilele au trecut, iar Gina Matache a decis să nu-l mai atace public pe actualul partener de viață al fiicei sale.

zi de nastere bubu
Gina Matache și-a sărbătorit nepoțelul alături de fostul ginere, Răzvan Miheț

Cu toate acestea, nu a ezitat să demonstreze tuturor că are o relație excelentă cu fostul ginere, Răzvan Miheț. Dovada? Pe 17 martie, Bubu, fiul cel mic al Oanei Matache a împlinit patru anișori, iar Gina Matache a participat la petrecerea pe care Răzvan Miheț a organizat-o. Marea absentă a fost însăși mama copilului, însă sunt șanse destul de mari ca aceasta să fi organizat separat ceva festiv pentru micuț.

Radu este cunoscut sub numele de Radu Siffredi în mediul online, însă Siffredi este o simplă poreclă, numele real al tânărului de 28 de ani, originar din Galați, fiind Radu Mihai Bădilaș. Este posibil să se fi inspirat pentru porecla bizară de la celebrul Rocco Siffredi, un actor cunoscut în industria filmelor pentru adulți.

Gina Matache consideră că Radu Siffredi este un exemplu negativ pentru cei doi copii ai Oanei

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Gina Matache susține că cei doi copii ai Oanei nu ar trebui să stea în preajma lui Radu Siffredi pentru că el reprezintă un model negativ de la care cei mici nu au ce învăța.

„E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici. Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot să-i deschid ochii. Copiii au un tată exemplu de eleganță cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naibii ce au construit părinții. Chiar mulțumesc pentru sfat, dar numai după ce am epuizat toate argumentele am luat această decizie. Nu comunică cu nimeni! Probabil doare ce zic, dar nu trebuia să despartă familia asta”, declara Gina Matache, la începutul lunii martie.

Oana Matache a răbufnit în mediul online. Replică acidă pentru mamă

Sătulă până peste cap de intervențiile mamei și de declarațiile publice pe care femeia le-a făcut în mod repetat, Oana și-a spus, la rândul ei părerea, prin intermediul unui mesaj cuprinzător pe Instagram.

„Eu și fostul meu soț am rămas în relații bune, comunicăm, are acces la copii și control asupra situației. Nici el, atât cât nici eu, nu am permite ca un personaj problematic să fie în prezența copiilor noștri și să aibă acces la ei.

Nu mi se pare corect felul în care mama mea a procedat, și nu consifer că s-ar fi ajuns la această stare de hate general, dacă nu ar fi învelit personajul partenerului meu într-o imagine problematică fără nici o dovadă sau fără a-l cunoaște personal măcar.”, a fost o parte din mesajul Oanei Matache.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: