Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol a atacat-o subtil pe Laura Cosoi! Fanii au făcut imediat legătura

Gina Pistol a atacat-o subtil pe Laura Cosoi! Fanii au făcut imediat legătura

GALERIE FOTO (2) Gina Pistol a atacat-o subtil pe Laura Cosoi! Fanii au făcut imediat legătura

Gina Pistol și Laura Cosoi au un singur lucru în comun și anume pe Smiley. Recent, internauții au sesizat că actuala iubită a cântărețului a atacat-o subtil pe fosta lui!

Gina Pistol a atacat-o subtil pe Laura Cosoi! Fanii au făcut imediat legătura

Smiley a fost și este unul dintre cei mai răzvniți și apreciați bărbați din România. Acesta a avut multe relații până să ajungă să-și întemeieze o familie cu Gina Pistol. Una dintre relațiile cu cel mai mare impact a fost cu actrița Laura Cosoi.

Deși îl au doar pe Smiley în comun, Gina Pistol și Laura Cosoi nu au avut niciodată un conflict, însă se pare că internauții spun altceva. Potrivit urmăritorilor Ginei, aceasta ar fi atacat-o subtil pe actriță. Câțiva dintre fanii Ginei Pistol au observat un mic detaliu care i-a pus pe gânduri. Vedeta a făcut o postarea amuzantă în care vorbește despre asimetria la nivelul ochilor și felul în care aceasta iese în evidență în fotografii.

Astfel, unii dintre internauți au interpretat postarea ca fiind o aluzie și un atac subtil la adresa Laurei Cosoi, fosta parteneră a lui Smiley, care a recunoscut acum ceva timp că are această problemă medicală și că mereu încearcă să o ascundă în poze.

”Am o asimetrie la ochi și când dorm mai puțin se vede diferența mai tare”, a spus Laura Cosoi în urmă cu ceva timp.

Gina Pistol a atacat-o subtil pe Laura Cosoi! Fanii au făcut imediat legătura

Internauții au făcut imediat legătura și au considerat că este vorba de o înțepătură, mai ales pentru că Gina Pistol nu pare să aibă aceeași problemă, chiar dacă a făcut acea postare.

Cum a reacționat Laura Cosoi după ce a venit pe lume fetița lui Smiley

Smiley și Gina Pistol sunt părinți de câteva luni, iar acest lucru îi face să fie cei mai fericiți! După naștere, Gina a primit o mulțime de felicitări de la persoanele dragi și prieteni, iar una dintre persoanele care i-a felicitat a fost chiar Laura Cosoi, fosta iubită a lui Smiley. Aceasta a avut prima reacție după ce Gina Pistol a adus pe lume primul ei copil.

Relația Laurei cu Smiley a fost foarte mediatizată la acea vreme, dar despărțirea i-a lăsat, totuși, pe cei doi în relații foarte bune. De aici, de altfel, și reacția Laurei după ce a aflat și ea marea veste din showbiz-ul românesc.

“Felicitări! Mă bucur mult pentru amândoi. Nu am știut că a născut Gina, mă bucur mult pentru ei, să fie sănătoasă cea mică. Sunt niște oameni deosebiți și li se întâmplă ce merită”, a declarat Laura Cosoi, pentru Fanatik.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: