Redactia.ro
Home » Monden » Ce crede Laura Cosoi despre faptul că Smiley va deveni tată: ”L-am felicitat”

Ce crede Laura Cosoi despre faptul că Smiley va deveni tată: ”L-am felicitat”

Laura Cosoi, despre relația cu Smiley

Sunt nouă ani de când Laura Cosoi și Smiley nu mai formează un cuplu. Ambii au relații stabile, în prezent, și sunt fericiți alături de partenerii lor. Chiar dacă nu mai sunt împreună, Laura Cosoi și Smiley păstrează legătura. Într-un interviu acordat recent, Laura Cosoi a vorbit despre relația pe care a avut-o cu artistul, dar și cum a reacționat când a aflat că va deveni tată.

Ce crede Laura Cosoi despre faptul că Smiley va deveni tată: ”L-am felicitat”

În urmă cu nou ani, formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Deși păreau nedespărțiți, în 2012 relația lor s-a rupt. Au luat-o pe drumuri separate și au întâlnit alți parteneri cărora să-și împărtășească iubirea. Laura Cosoi a fost mai rapidă decât Smiley și s-a căsătorit cu Cosmin Curticăpean, alături de care are două fetițe, pe nume Rita și Vera. Artistul a fost mai discret în ceea ce privește partea sentimentală, și abia anul trecut a dezvăluit că formează de trei ani un cuplu cu Gina Pistol. Atunci s-a aflat și că urmează să devină tată. Cum a reacționat Laura Cosoi când a aflat la rândul ei, acest lucru?

Image result for laura cosoi si familia ei

Laura Cosoi a precizat pentru OKMagazine că relația dintre ea și Smiley a fost una frumoasă, fără secrete și nu s-a pus problema de infidelitate când s-au despărțit.

”Noi am fost atunci foarte iubiţi ca pereche, oamenii plângeau când ne-am despărţit. N-am avut probleme că presa ne-a surprins într-o ipostază greşită sau că au scris ceva urât despre noi, că nu aveau ce. Nu aveam secrete sau un trecut încărcat. Nu ne-am înşelat. Deci nu pot spune că ne-a dăunat în vreun fel”, a explicat actrița pentru sursa citată.

Image result for smiley si gina pistol insarcinata

Atunci când a aflat că Smiley va deveni tată, Laura Cosoi l-a felicitat pe artist și spune că se bucură pentru faptul că el și Gina Pistol vor deveni părinți.

”Da, l-am felicitat. Am rămas în relații bune și mă bucur pentru ei amândoi. Mi se pare că asta e împlinirea supremă și sunt convinsă că și pentru el, căci merită, e un om foarte bun”, a mai dezvăluit Laura Cosoi.

Image result for laura cosoi si smiley

Laura Cosoi: ”Am început relația cu Andrei când nu era Smiley de astăzi”

Într-un alt interviu, Laura Cosoi a precizat că l-a cunoscut pe Smiley, atunci când nu era un artist foarte cunoscut. La un moment dat, comunicarea dintre ei nu mai era la fel ca la început și așa s-a produs despărțirea.

”Eu am început relația cu Andrei când nu era Smiley de astăzi, ci doar un cântăreț, iar eu o actriță. Apoi el a devenit foarte iubit și cunoscut pe plan muzical. S-a desprins de trupa Simplu, lucru pe care eu l-am văzut bun de făcut și chiar cred că este unde trebuie acum. Amândoi am avut această problemă legată de comunicare, fiindcă orice comunicam profesional trebuia să avem disponibilitatea de a răspunde și curiozităților din viața personală.

Cu cât publicul iubește mai mult cuplul respectiv, cu atât va dori răspunsuri numeroase despre viața lor împreună. Mergând pe această rețetă, evident că amândoi eram în proiecte și eram gestionați de un PR care comunica pentru noi. Apoi ne-am despărțit și am putut să luăm în mâinile noastre comunicarea propriei persoane. Nu mai eram împreună, nu mai aveam proiecte comune, iar eu nici măcar nu mai lucram pentru televiziunea respectivă”,  a mai declarat actrița, într-un alt interviu.

Image result for laura cosoi si smiley

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: