Redactia.ro
Home » Monden » Laura Cosoi își plânge tatăl decedat în urmă cu două luni. Mesajul sfâșietor al actriței

Laura Cosoi își plânge tatăl decedat în urmă cu două luni. Mesajul sfâșietor al actriței

GALERIE FOTO (8) Laura Cosoi își plânge tatăl decedat în urmă cu două luni.

Laura Cosoi își plânge tatăl decedat în urmă cu două luni. Laura Cosoi trăiește o adevărată dramă, după ce în urmă cu două luni și-a pierdut tatăl. Aceasta face față cu greu pierderii suferite, iar în amintirea lui, frumoasa actrițp, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Laura Cosoi își plânge tatăl decedat în urmă cu două luni. Mesajul sfâșietor al actriței

Laura Cosoi își plânge tatăl decedat în urmă cu două luni. Laura Cosoi este una dintre cele mai frumoase și apreciate prezențe feminine din showbiz-ul românesc. În urmă cu două luni, vedeta și-a pierdut una dintre cele mai importante persoane din viața, pe tatăl său. Marius Cosoi a pierdut lupta cu noul coronavirus! Laura Cosoi își plânge tatăl decedat în urmă cu două luni.

În ciuda eforturilor făcute de medici, bărbatul nu a mai putut fi salvat, iar actrița este devastată de pierderea celui care a fost alături de ea întotdeauna. Deși încearcă din răsputeri să fie puternică, durerea este mult prea mare, accentuându-se pe zi ce trece. Recent, frumoasa actriță a postat un mesaj emoționant pe Instagram pentru tatăl său, dar și despre cum a fost 2020 pentru ea. Actrița susține că optimismul a dispărut din viața ei și speră ca totul să se schimbe în bine. Sfarsitul de an 2020 a fost tare greu pentru noi. Atat de greu incat imi era teama sa o spal pe Luna de frica sa nu pateasca ceva si sa moara. De fapt tot anul a fost un roller coaster de stari. A fost cu bune, dar si cu multe frici, anxietati, panici. Eu sunt un om optimist, peste medie as spune, dar in ultima perioada imi era din ce in ce mai greu sa vad plinul paharului. Poate ca a obosit si optimismul si a cerut o pauza. Acum sa revina in viata mea cu forte proaspete.”, a scris Laura Cosoi.

Laura Cosoi, devastată de moartea tatălui său

De asemenea, vedeta recunoaște că cel mai greu moment din anul 2020 a fost moartea tatălui său. Vedeta le-a spus fanilor săi că nu există zi să nu se gândească la părintele său, fiind conștientă că durerea nu va dispărea niciodată. Cu toate astea, Laura Cosoi îl are aproape pe soțul său, Cosmin, care este lângă ea în permanență. Mai mult, vedeta îl iubește foarte mult pe soțul său și are numai laude la adresa sa. ”Cel mai greu moment a fost plecarea lui tati la Domnul si desi timpul trece dorul creste! Nu exista clipa sa nu ma gandesc la el, la viata lui, la noi impreuna, la lucrurile atat de prezente din relatia noastra chiar si acum, cand nu mai este! Durerea nu va trece, stiu, dar sper sa gasesc lumina de la capatul tunelului si sa nu ma mai intreb nimic, ci sa iau totul asa cum vine! Greu, foarte greu… Langa mine insa este Cosmin. El este plasa mea de salvare, omul cu care vorbesc pana raman fara cuvinte, gura mea de aer, echilibrul, forta si dragostea nemarginita! Dupa 9 ani stiu ca el este baza familiei noastre!”, a mai spus actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: