Redactia.ro
Home » Monden » Laura Cosoi, primul Crăciun fără tatăl ei. Mesajul emoționant postat de actriță

Laura Cosoi, primul Crăciun fără tatăl ei. Mesajul emoționant postat de actriță

GALERIE FOTO (6) Laura Cosoi, primul Crăciun fără tatăl ei.

Laura Cosoi, primul Crăciun fără tatăl ei. Deși sărbătorile de iarnă ar trebui să aducă numai bucurii și împliniri pentru toată lumea, Laura Cosoi a simțit acest Crăciun total diferit. Actrița i-a simțit lipsa tatălui ei, care a murit în urmă cu o lună din cauza coronavirusului. Vedeta a postat un mesaj emoționant pentru tatăl ei.

Laura Cosoi, primul Crăciun fără tatăl ei. Mesajul emoționant postat de actriță

Laura Cosoi, primul Crăciun fără tatăl ei. Laura Cosoi este una dintre cele mai frumoase și îndrăgite actrițe din România. Pe lângă asta, Laura este o soție și o mamă excepțională. Însă, vedeta trăiește o adevărată dramă, iar Crăciunul pentru aceasta a fost total diferit în acest an. Laura Cosoi, primul Crăciun fără tatăl ei. Vedeta a fost nevoită să petreacă fără tatăl ei, care a fost răpus de nemilosul coronavirusul. În luna noiembrie Marius Cosoi a fost internat la spital, fiind testat pozitiv cu noul coronavirus, iar ulterior starea sa de sănătate s-a agravat. Medicii nu au mai putut să facă nimic pentru el, iar acesta a murit la spital. Laura avea o relație specială cu tatăl ei, iar în această perioadă, actriță îi simte și mai tare lipsa tatălui ei.

Laura a postat un mesaj pe Instagram în memoria tatălui său, Marius Cosoi, pe care îl iubea extrem de mult. Aceasta a postat mai multe imagini și mesaje de dor, iar ultima fotografie îl aratî pe tatăl acesteia în timp ce își plimba nepoata cu sania. Laura și-a adus aminte cum erau sărbătorile alături de tatăl ei, și cum era plimbată cu sania de părintele ei, chiar în același loc, cu aceeași sanie, și chiar învelită cu aceeași pătură cu care fiica sa a fost acoperită. „Tati si Rita, acum doi ani, la prima plimbare a ei cu săniuța. Același loc al copilăriei, aceeași sanie cu pătura cu care ne învelea și pe noi, același miros al iernii cu zapada de altădată. Dor..”, a fost mesjaul Laurei Cosoi.

Într-un interviu, Laura îl descria pe tatăl său, ca fiind un om simplu și modest. „Tatăl meu este profesor de sport, un om normal, cu o viață firească, președintele clubului de baschet feminin Național Iași. Îi place grădinăritul, are grijă de puii din curte, în fiecare toamnă face vin, iarna merge la munte, în vacanță, vara la mare și în general, duce o viață liniștită”, spunea Laura Cosoi despre tatăl ei.

Mesaj Laurei Cosoi, în memoria tatalui sau

Dana Rogoz, mesaj de susținere pentru Laura Cosoi

Pierderea tatălui a îndurerat-o enorm de mult pe Laura Cosoi, dar prietena ei, actrița Dana Rogoz i-a transmis un mesaj de susținere. Și vedeta a rămas fără tată în urmă cu 6 ani, iar cele două actrițe împărtășesc aceași durere. Dana i-a spus colegei sale că pierderea unuia dintre părinți reprezintă cel mai crunt dor, iar din păcate, acest sentiment în simte fiecare dintre noi, la un moment dat. ”E cel mai mare și crunt dor acum. Abia acum realizezi că înainte nici nu știai ce e dorul, pentru că trăiai cu gândul că poți oricând să îl revezi, să îi vorbești, să îl strângi în brațe. Îmi pare așa de rău, Laura...”, a scris Dana Rogoz.La scurt timp după ce a devenit mamă pentru prima oară, tatăl Danei Rogoz a murit din cauza unei boli crunte. Acesta suferea de leucemie, iar părintele său a pierdut lupta cu nemiloasa boală care l-a măcinat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: