Redactia.ro
Home » Monden » Laura Cosoi este în doliu. Tatăl actriței a murit din cauza coronavirusului

Laura Cosoi este în doliu. Tatăl actriței a murit din cauza coronavirusului

Laura Cosoi trece prin momente cumplite. Tatăl actriței a murit din cauza infecției cu noul coronavirus, la vârsta de 70 de ani.

 

Laura Cosoi, în doliu

Actrița Laura Cosoi trece prin momente cumplite după ce a fost anunțată moartea tatălui ei. Tatăl actriței s-a îmbolnăvit de COVID-19 și s-a stins din viață, joi, 26 noiembrie. Anunțul morții a fost făcut de Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Srabble, potrivit bzi.ro.

Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieşean s-a stins din viaţă după ce a fost infectat cu coronavirus. Oamenii buni se duc, răpuşi de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului şi Iaşului. A şlefuit nenumărate talente în handbal şi baschet, masculin şi feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iaşi în divizia A. Mi-a fost profesor de sport şi, ca extremă stângă, am făcut parte din echipa de handbal băieţi a şcolii 22, care a jucat în faza regională şi cea naţională a „Daciadei’, cum se numea întrecerea şcolară înainte de 90„, a declarat Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble, conform bzi.ro.

Tatăl Laurei Cosoi a fost profesor de sport și unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean.

Laura Cosoi a confirmat moartea tatălui printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, însoțit de o fotografie cu acesta. „Azi, tăticul meu iubit şi bun a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor...”, a fost mesajul actriței.

Tatăl actriței suferea de mai multă vreme de diabet zaharat, iar infecția cu noul coronavirus i-a complicat starea bărbatului. ,,Sportul ieșean îi datorează multe și este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneți veșnic în amintirea noastră! Condoleanțe familiei îndurerate!“, a mai spus Cătălin Eugen Caba.

 

Cum se înțelegea Laura Cosoi cu tatăl ei

Laura Cosoi a mărturisit, în urmă cu ceva timp, că are o relație foarte apropiată cu familia ei. Actrița a fost extrem de atașată de tatăl ei, despre care avea numai cuvinte de laudă în urmă cu ceva vreme.

Tatăl meu este profesor de sport, un om normal, cu o viață firească, președintele clubului de baschet feminin Național Iași. Îi place grădinăritul, are grijă de puii din curte, în fiecare toamnă face vin, iarna merge la munte, în vacanță, vara la mare și în general, duce o viață liniștită”, spunea Laura Cosoi, în urmă cu ceva timp, despre tatăl ei.

Tatăl actriței a împlinit 70 de ani chiar anul acesta. “Și uite cum sar de la dulceața de gutui făcută de tata, la ziua de 12 septembrie 1950, acum 70 de ani, când tati a venit pe lume. Îmi amintesc cu mare drag de copilărie, de vacanțele la munte cu cortul, drumețiile, petrecerile de sub nuc, lecțiile de înot și de ski, drumul spre altar din ziua nunții, ah și câte și mai câte… La mulți ani, tăticule! Să rămâi sănătos și senin”, a fost mesajul Laurei Cosoi, în urmă cu puțin timp, la aniversarea tatălui ei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: