Redactia.ro
Home » Monden » Laura Cosoi, extrem de îndurerată, după moartea lui Bogdan Stanoevici! Legătura dintre cei doi

Laura Cosoi, extrem de îndurerată, după moartea lui Bogdan Stanoevici! Legătura dintre cei doi

Laura Cosoi nu poate trece peste moarte tatălui său

Moartea actorului Bogdan Stanoevici a lăsat urme adânci în sufletul celor care l-au cunoscut. Printre cei care-l regretă este și actrița Laura Cosoi, care a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Laura Cosoi, extrem de îndurerată, după moartea lui Bogdan Stanoevici

Laura Cosoi este extrem de îndurerată, după ce a aflat că Bogdan Stanoevici a murit! Actrița a postat, pe rețelele de socializare, un mesaj în semn de condoleanțe la adresa acestuia. Laura Cosoi regretă foarte mult decesul actorului, mai ales că, în urmă cu ceva timp, au jucat în același film, informează Spynews.

”M-a susținut, m-a înțeles și pe toata durata filmarilor a dat dovadp de un profesionalism desăvarșit, devenind pentru mine partenerul ideal de joc. Am avut “chimie” cum se spune și uneori ne prindea noaptea la filmari discutînd despre personaje, situații, Franta, comunism, viață…

Nu îmi vine să cred că nu mai ești, Bogdan! Îți mulțumesc și acum, că și acum 6 ani, pentru generozitate! “Cel Ales”ramane proiectul meu de suflet și datorită ție! Să mergi în lumină și Domnul să te primeasca la el!”, a scris Laura Cosoi pe Facebook!

De ce a murit Bogdan Stanoevici

Marți dimineață, toată presa a scris că Bogdan Stanoevici a murit din cauza coronavirusului, la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Sf. Pantelimon. Potrivit playtech.ro, cel care a fost și ministrul Românilor de Pretutindeni în Guvernul Ponta, nu a decedat din cauza Covid 19, ci din cauza unei infecții nosocomiale, Clostridium difficaile, un germen extrem de periculos pe care l-a luat din spital, cât timp a stat internat la ATI, din cauza Covid19.

Aceeași sursă spune că actorul a acuzat stări de rău la câteva zile după ce medicii l-au declarat vindecat de coronavirus, mai ales că testul i-a ieșit negativ. Din cauză că nu se simțea bine, Bogdan Stanoevici a fost readus pe patul de la ATI, unde a fost intubat, deoarece starea i se agrava de la o zi la alta și chiar a intrat în comă, iar marți dimineață și-a dat ultima suflare. Singura sa rudă, fiul său, a venit din Franța, în România atunci când a aflat că tatăl său nu este bine, iar senatorul AUR, Diana Șoșoacă, buna prietenă a fostului ministru, a luat legătura cu acesta pentru a merge în instanță și a-i cere la răspundere pe vinovați.

“Lucrurile nu vor rămâne așa. Bogdan a fost băgat în comă de tratamentele administrate. El se vindecase de Covid-19, iar decesul a fost cauzat de o bacterie intraspitalicească. Prea mulți oameni mor din această cauză. Doamna Șoșoacă va apela la instanță, pentru a se face dreptate”, potrivit surselor playtech.ro

Bogdan Stanoevici, contra purtării măștilor

Bogdan Stanoevici a fost împotriva purtării măștii de protecție cât timp a fost în viață. El spunea că nu trebuie să o poarte, deoarece este sănătos, iar masca l-ar îmbolnăvi de vreo infecție.

”Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, spunea actorul.

Bogdan Stanoevici avea 62 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: