Redactia.ro
Home » Știri » Surse: Bogdan Stanoevici NU a murit de coronavirus! Care este, de fapt, cauza

Surse: Bogdan Stanoevici NU a murit de coronavirus! Care este, de fapt, cauza

Noi detalii ies la iveală despre decesul actorului Bogdan Stanoevici! Potrivit playtech.ro, fostul ministru și candidat la președinția României, nu a murit de coronavirus așa cum s-a scris până acum, ci din cauza unei infecții nosocomiale cu un germene intraspitalicesc extrem de periculos, Clostridium difficaile. 

Surse: Bogdan Stanoevici NU a murit de coronavirus

Moartea actorului Bogdan Stanoevici stârnește controverse. Surse playtech.ro, spun că cel care a fost și ministru al Românilor de Pretutindeni nu a murit de coronavirus, ci din cauza unei infecții nosocomiale, Clostridium difficaile, un germen extrem de periculos pe care l-a luat din spital, cât timp a stat internat la ATI, din cauza Covid19.

Aceleași surse spun că după ce actorul s-a vindecat de coronavirus, iar testul i-a ieșit negativ, s-a simțit din nou rău, la câteva zile, și a fost readus la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Sf. Pantelimon. Aici starea de sănătate i s-a agravat de la o zi, la alta. Bogdan Stanoevici era intubat și chiar a intrat în comă, iar din nefericire, marți dimineață a pierdut lupta cu viața.

Diana Șoșoacă vrea să facă dreptate

De altfel, s-a aflat că în timp ce Bogdan Stanoevici se lupta să trăiască, singura sa rudă, fiul lui, a venit din Franța pentru a-l vedea pe tatăl său. Buna prietenă a fostului ministru, Diana Șoșoacă, vrea să facă drepatate în acest caz și a luat legătura și cu fiul acestuia. Diana Șoșoacă, care pe lângă funcția de senator (AUR) este și președintele Comisiei de Abuzuri din Parlament, va merge în instanță pentru ca vinovații în acest caz să plătească.

“Lucrurile nu vor rămâne așa. Bogdan a fost băgat în comă de tratamentele administrate. El se vindecase de Covid-19, iar decesul a fost cauzat de o bacterie intraspitalicească. Prea mulți oameni mor din această cauză. Doamna Șoșoacă va apela la instanță, pentru a se face dreptate”, potrivit surselor playtech.ro

Bogdan Stanoevici, contra purtării maștilor de protecție

Bogdan Stanoevici era anti purtat mască de protecție și chiar a precizat, la un moment dat, că din cauza acesteia a făcut un herpes și credea că ar putea dezvolta o infecție.

”Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, spunea actorul.

Bogdan Stanoevici a murit, marți dimineață, la Institutul De Urgență Pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu.” El a fost nu doar actor, ci și ministru al Românilor de Pretutindeni, în Guvernul condus de Ponta, în perioada 5 martie-17 decembrie 2014 . Pe 17 ianuarie 2015, premierul Victor Ponta l-a numit pe Bogdan Stanoevici secretar de stat la Ministerul Culturii. Această funcție a îndeplinit-o până la 29 decembrie 2015. În 2019, a fost și candidat independent la președinția României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: