Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol a dezvăluit cum arată o zi din viața sa de familie alături de Smiley. Rolul de mamă este uneori copleșitor

Gina Pistol a dezvăluit cum arată o zi din viața sa de familie alături de Smiley. Rolul de mamă este uneori copleșitor

Una dintre cele mai mari dorințe ale Ginei Pistol a fost să devină mamă, iar în cele din urmă alături de Smiley și-a văzut visul devenit realitate. În urmă cu 9 luni a adus pe lume o fetiță superbă, căreia a decis să i se dedice în totalitate. Recent, vedeta a mărturisit că rolul de mamă este uneori copleșitor, iar momentele rămase pentru ea sunt din ce în ce mai puține. 

Gina Pistol și Smiley trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor de când au devenit părinți, iar micuța Josephine le-a adus doar bucurie în suflete. Deși modești în ceea ce privește relația și familia lor, cei doi au ales să împărtășească cu publicul lor această etapă plină de noi încercări și fericire. Nu le-a fost deloc ușor în lunile ce au trecut, dar fetița lor merită orice efort.

Rolul de mamă este uneori copleșitor pentru Gina Pistol

În timp ce Smiley și-a reluat la scurt timp după nașterea lui Josephine activitatea profesională, Gina Pistol a rămas acasă să-i poarte de grijă micuței. În lunile de sarcină s-a pregătit cum a putut mai bine pentru venirea pe lume a micuței sale, dar rolul de mamă este uneori copleșitor chiar și pentru ea.

La început, prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” a crezut că poate face față acestei responsabilități de una singură. Și-a dorit mai mult ca orice să devină mamă, așa că nu s-a gândit niciodată la opțiunea de a primi ajutor din partea altcuiva atunci când vine vorba de fiica sa.

Realitatea i-a demonstrat însă Ginei că un bebeluș are nevoie de prezența mamei sale permanent, așa că vedeta a rămas cu foarte puțin timp pentru ea. Inițial s-a bucurat de sprijinul unei prietene, dar apoi a decis că are nevoie de serviciile unei bone.

„Am 5 ore libere pe săptămână. Am o prietenă care vine și mă ajută cu fetița[…] Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu îi ziceam lui Andrei că dacă nu luăm o bonă în curând mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi.” a declarat prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” pentru Speak.

Gina Pistol a dezvăluit cum arată o zi din viața sa de familie alături de Smiley

Gina și Smiley fac tot posibilul să nu-și neglijeze legătura dintre ei, chiar dacă Josephine a devenit centrul existenței lor. Fiecare zi vine cu noi încercări, iar programul lor este mereu foarte încărcat. Reușesc însă să facă lucrurile să funcționeze, iar pe măsură ce fiica lor va înainta în vârstă se vor bucura de tot mai multe momente pentru ei.

„Pentru mine spălatul părului și aranjatul e un lux. E un copil foarte cuminte, dar are și ea momentele ei.  […] Eu încerc să o adorm de pe la ora 19.30. De la ora 21 apuc să îmi fac și eu un duș, să mă dau cu o cremă pe față, să mănânc ceva. Mă pun în pat când ajunge și Andrei și ne uităm la două episoade de la un serial. Am adormit pe la 1. Fiica mea s-a trezit astăzi pe la ora 4.30 și m-a luat de nouă. Nu am știut ce mi se întâmplă. Avea chef de joacă, de vorbă, după nu avea chef de nimic. Mi-a luat două ore să o adorm. La 6.30 m-am pus în pat și a început pisoiul să miaune. Sunt leșinată”, a mai mărturisit Gina Pistol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: