Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol a împlinit 41 de ani. Cum va sărbători de ziua ei de naștere

Gina Pistol a împlinit 41 de ani. Cum va sărbători de ziua ei de naștere

GALERIE FOTO (8) Gina Pistol a împlinit 41 de ani

Gina Pistol a împlinit 41 de ani. Prezentatoarea TV își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Gina Pistol împlinește 41 de ani și se declară o femeie împlinită, în special pe plan personal. Vedeta a devenit mămică în luna martie și este pentru prima zi de naștere petrecută alături de fiica sa.

Gina Pistol a împlinit 41 de ani. Cum va sărbători de ziua ei de naștere

Gina Pistol a împlinit 41 de ani. Motiv de sărbătoare în familia lui Smiley și a Ginei Pistol. Celebra prezentatoare TV a împlinit astăzi 41 de ani. Vedeta este extrem de fericită, mai ales acum că a devenit mămică. În luna martie, Gina Pistol a adus pe lume o fetiță minunată, Josephine, făcându-l fericit pe iubitul ei, Smiley. În această dimineață, artistul a postat pe rețelele de socializare o imagine emoționantă alături Gina și fiica lor, Josephine. „Ziua fetelor mele!‘, este mesajul pe care l-a scris Smiley în dreptul pozei de pe Instagram.

Gina si fiica sa

Vedeta a primit multe urări din partea internauților, iar mesajele din partea fanilor săi au fost emoționante. ”El a fost primul (n.r. Smiley). Eu am adormit aseară pe la 23:30 că nu mai puteam de oboseală. Mi-a spus ”La mulți ani” așa adormită. Vom sta acasă, cu fiica, cu pisica, cu Andrei și nu facem nimic. Este așa fain acasă, doar cu noi”, a declarat Gina Pistol la Antena Stars. Prezentatoarea TV a recunoscut că este foarte fericită și nu poate exprima în cuvinte tot ce simte în tot acest moment. Blondina a mărturisit că în ultima perioadă a fost obosită, dar se simte împlinită atunci când își ține fetița în brațe.

Povestea de iubire dintre Smiley și Gina Pistol

Smiley și Gina și-au ținut relația secretă mult timp și abia anul trecut au recunoscut public relația. În cadrul podcastului său, solistul și-a luat la întrebări iubita, în mare parte venite din partea fanilor. „Aveam filmări, ajungeam pe la 1-2 dimineaţa şi nu mă simţeam bine. Eram obosită, irascibilă, nu-mi plăcea să simt mirosuri în jurul meu, dar am pus totul pe seama filmărilor. În seara aia, i-am zis la telefon să nu se culce că aveam ceva să-i spun. Făcusem un test, dar credeam că nu citisem bine instrucțiunile. Eram cu testul pozitiv în mână și tot nu-mi venea să cred. I-am zis: ‘cred că sunt însărcinată’ și am început să râdem și să plângem ca doi prostovani. Mi-a fost frică să mă bucur o bună perioadă de timp”, a povestit Gina.

Gina a izbucnit în lacrimi când a povestit cât de mult își iubește fiica, dar și cât de mult i s-a schimbat viața. „Eram întrebată des când fac un copil. Ba aveam proiecte, eram plecată prin lume, stăteam două-trei luni închisă în platou. Înainte, mă uitam la persoana de lângă mine şi credeam că nu e ce trebuie pentru mine pentru a fi tatăl copilului meu. Ai apărut tu apoi, iar tu ai fost ca o lecţie dată de univers, să învăț lecția răbdării. Erau momente când îmi pierdeam răbdarea, dar ceva înăuntrul meu îmi spunea să mai stau puțin. Și uite că a fost bine. E ceva mai presus de noi care așază lucrurile. Poate dacă ne întâlneam cu ceva timp în urmă, între noi n-ar fi fost nimic. Totul s-a întâmplat la timpul potrivit, când trebuia„, a mai spus Gina Pistol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: