Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol a renunțat la numele de fată după căsătoria cu Smiley?! Vedeta a luat o decizie surprinzătoare: „Un numerolog mi-a spus că e de bine”

Gina Pistol a renunțat la numele de fată după căsătoria cu Smiley?! Vedeta a luat o decizie surprinzătoare: „Un numerolog mi-a spus că e de bine”

gina pistol

Gina Pistol a devenit sâmbătă, în mod oficial, doamna Maria. Prezentatoarea de televiziune s-a căsătorit cu Smiley, după o relație, care durează de 7 ani.

Cei doi au devenit legal soț și soție, așa că foarte mulți fani se întreabă dacă Gina și-a păstrat numele „Pistol” sau dacă l-a preluat pe cel al soțului său, „Maria”.

Gina Pistol și-a păstrat și numele de fată

În realitate, Gina Pistol se numește Georgeta Pistol, preluându-și numele mai scurt pentru a fi mai melodios și pentru a avea un impact mai mare. Prezentatoarea a dezvăluit cum se numește începând de sâmbătă.

Pentru toți cei care se întrebau, Gina a preluat numele de familie a lui Smiley – care se numește Andrei Tiberiu Maria – dar n-a renunțat la numele de fată „Pistol”. De sâmbătă, vedeta se numește în acte Maria Pistol Georgeta.

Mireasa a explicat apoi de ce a ales să își păstreze și numele de fată după căsătorie. Aceasta a precizat că a vrut să ia ambele nume de familie pentru că așa a fost sfătuită la un moment dat de un numerolog din România.

„Am păstrat și numele meu, pentru că un numerolog mi-a spus că este de bine”, a spus Gina Pistol, potrivit click.ro.

Numele pe care îl va avea Gina Pistol în buletin după căsătorie

Tare mândru de soția sa, artistul a scris un mesaj emoționant în mediul online, înainte ca invitații să se strângă la mese.
„Doamnelor și domnilor, sub privirile dumneavoastră Doamnaaaaaa și Domnul Mariaaaaa, adică NOI DOI! Fericiți și recunoscători pentru al nostru “împreuna”, pentru o zi superba, cu atât de multe detalii brodate cu grijă. Avem și scenă, și ring de dans, și bar, și terasă, si gradina, dar ce n-avem. 😏 Au avut grijă @nicubocancea si @ivoweddingplanner sa le bifeze pe toate! Sa fie dans, sa fie party, sa fie familie!”, a scris Smiley în mediul online, la scurt timp după terminarea cununiei religioase.

Smiley și Gina Pistol urmează să plece în luna de miere peste o săptămână. Vacanța proaspeților însurăței se va desfășura în sudul Franței.

„Ne dorim să avem o lună – deși nu e chiar o lună – de miere frumoasă, să ne întoarcem și să avem o vară frumoasă, apoi o viață senzațională, să ne facem amintiri frumoase împreună, să îmbătrânim frumos împreună, să ne înțelegem bine, să ne susținem unul pe celălalt.”, a mărturisit artistul.

Alintată Gina de mama sa

Ea a povestit că nașii ei de botez i-au dat numele de Georgeta, însă mama ei a avut întotdeauna o afinitate pentru numele Gina. Singurul impediment este faptul că ori de câte ori trebuie să prezinte actele de identitate, ea trebuie să răspundă la numele de Georgeta.

„Eu rezonez cu Gina. Dar aș vrea să îmi pun Gina în toate actele. Nu mi-a zis nimeni Georgeta, nici nu cred că știu oamenii că mă cheamă Georgeta, nici mama nu mai știe că mă cheamă Georgeta. Nici eu. Și uit! Eu rezonez, a fost dorința mamei mele, Gina”, a povestit Gina Pistol la un podcast de pe YouTube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: