Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol, declarații șocante. Iubita lui Smiley a fost înșelată cu cea mai bună prietenă

Gina Pistol, declarații șocante. Iubita lui Smiley a fost înșelată cu cea mai bună prietenă

GALERIE FOTO (4) Cu ce post TV ar semna Gina Pistol după plecarea de la Antena 1? Surpriza momentului! 

Gina Pistol, declarații șocante. Vedeta tv a devenit mămică pentru prima oară în luna martie, iar acum este cea mai fericită. Gina formează un cuplu cu Smiley, fiind foarte discreți cu viața lor personală. Cu toate astea, fosta prezentatoare tv a făcut dezvăluiri șocante. Vedeta a fost înșelată cu cea mai bună prietenă.

Gina Pistol, declarații șocante. Iubita lui Smiley a fost înșelată cu cea mai bună prietenă

Gina Pistol, declarații șocante. Fosta prezentatoare tv de la Antena 1 trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Gina Pistol a devenit mămică, iar cel care a reușit să-i împlinească acest vis este Smiley, iubitul ei. Cei doi sunt părinții unei fetițe minunate, Josephine. Cu toate astea, Gina a trecut de-a lungul anilor și prin experiențe mai puțin plăcute.

Recent, vedeta a declarat într-o emisiune că un fost iubit a înșelat-o cu prietena ei cea mai bună. Blondina a recunoscut că a suferit foarte mult când a aflat, mai ales că era într-o relație de șase cu bărbatul respectiv. ”Am suferit enorm de mult. Când eram mai mică spuneam că nu o să iert niciodată un bărbat care o să mă înșele. Viața te aduce uneori în niște situații… Am avut o relație de 6 ani. A fost o chestie foarte urâtă. Era o femeie din grupul nostru de prieteni. Într-un moment de slăbiciune, el s-a culcat cu ea. Iar eu am aflat. A fost foarte dureros”, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol, relație secretă cu Ciprian Marica

Actuala iubită a lui Smiley a fost într-o relație cu celebrul fotbalist Ciprian Marica. La acea vreme, Marica era sportiv în Germania, iar toată presa a scris despre relația lor. Cu toate astea, niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru. Gina Pistol a stat în Germania câteva luni, făcând naveta între România și țara unde locuia Marica.

Pentru că fostul fotbalist ținea foarte mult la imaginea sa, Marica i-ar fi cerut Ginei să nu spună de relația lor. Ulterior,Cristi Brancu a fost cel care a confirmat relația celor doi. ”Confirm informația, din surse sigure. Gina Pistol a plecat de la Marica, dar acum îi pare rău. Îi dă o groază de sms-uri omului, poate se lipește din nou o relație, ceva. Drama e, se pare, că Marica n-a vrut decât să o treacă în palmares și cam atât…”, scria și Cristi Brancu pe blogul lui.

La distanță de câțiva ani, Gina Pistol a declarat că a stat în Germania, dar nu la Ciprian Marica, așa cum se credea. ”Nu stă numai Ciprian în Germania. Eu am plecat la Dusseldorf și de acolo am mers la niște prieteni care stăteau în Frankfurt. Am petrecut un weekend în Frankfurt și apoi m-am întors acasă. Nu m-am văzut cu Ciprian. Am rămas prieteni, amici. Dacă este ziua lui îi dau un mesaj să-i spun ‘La mulți ani’, dacă este ziua mea face și el la fel”, spunea Gina Pistol.

În prezent, atât Gina, cât și Marica și-au construit familii frumoase alături de partenerii lor. Blondina trăiește o poveste de dragoste frumoasă cu celebrul artist, Smiley.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: