Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol a fost abandonată de mama sa. De cine a fost crescută vedeta

Gina Pistol a fost abandonată de mama sa. De cine a fost crescută vedeta

GALERIE FOTO (2) Gina Pistol a fost abandonată de mama sa.

Gina Pistol a fost abandonată de mama sa. În prezent, Gina Pistol se poate declara o femeie împlinită. Vedeta trăiește o poveste de dragoste alături de Smiley, iar în luna martie a devenit pentru prima dată mamă. Cu toate astea, puțină lume știe că blondina a crescut fără părinții săi. Cine a fost persoana care a avut grijă de prezentatoarea tv când era doar un copil?

Gina Pistol a fost abandonată de mama sa. De cine a fost crescută vedeta

Gina Pistol a fost abandonată de mama sa. Prezentatoarea tv are o relație de câțiva ani cu Smiley, în urmă cu 9 luni au devenit părinți pentru prima oară. Josephine îi face viața mai frumoasă vedetei, Gina fiind extrem de atașată de fiica ei. Cu toate astea, puțină lume știe că blondina a fost abandonată de mamă când era mică. Fosta moderatoare de la Chefi la cutite a fost crescută de bunici, lipsindu-i dragostea și grija părinților. Bunica vedetei a declarat în urmă cu ceva timp că, Gina a aflat ulterior că tatăl său a muncit pentru ea și fratele ei.„Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale) ştie asta.După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani .”  a declarat bunica Ginei Pistol.

Gina in copilarie

Anii au trecut, iar Gina a decis să meargă mai departe,iertându-și părinții. Cu toate că cei doi nu au fost prezenți în viața vedetei, blondina a decis să-i ierte și să păstreze legătura cu ei. În prezent, Gina vorbește cu tatăl său, având o relație bună. „Ei îşi vorbesc, se înţeleg foarte bine, se sună de ziua lor. Eu, de exemplu, când gătesc ce-i place Ginuţei, şi se găseşte Emil pe la mine, îi dau pachet să-i ducă fetei. Şi se duce până la ea în faţa blocului să i-l ducă. ” a mai spui bunica Ginei Pistol.

Părinții Ginei Pistol au divorțat

Invitată în podcast-ul lui Mihai Morar, Gina Pistol a vorbit despre copilăria sa, dar și despre cel mai dureros moment din viața ei. Blondina a povestit că era doar un copil când părinții săi au divorțat. Atunci, părinții se judecau pentru custodia Ginei, iar ea era lăsată în grija unei femei care nu i-a explicat ce se întâmplă. ”M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Au fost momente în viața mea când ai mei se despărțiseră. Nu prea am vorbit despre asta, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-au dus la o doamnă și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui”, a spus Gina Pistol.

De asemenea, Gina a povestit că femeia care avea grijă de ea era foarte agresivă și o lovea. ”Nu a venit nimeni să îmi spună: «Bai, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită!» Femeia era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a mai mărturisit Gina Pistol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: