Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Smiley nu se căsătorește cu Gina Pistol. Artistul a spus totul: ”Sunt neatent..”

Motivul pentru care Smiley nu se căsătorește cu Gina Pistol. Artistul a spus totul: ”Sunt neatent..”

Motivul pentru care Smiley nu se căsătorește cu Gina Pistol. Artistul a spus totul: ”Sunt neatent..”

Motivul pentru care Smiley nu se căsătorește cu Gina Pistol. Artistul a vorbit sincer despre relația pe care o are cu frumoasa prezentoare TV. 

Motivul pentru care Smiley nu se căsătorește cu Gina Pistol. Artistul a spus totul: ”Sunt neatent..”

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai stabil cupluri din showbiz. Deși au devenit părinți de câteva luni, cei doi nu s-au căsătorit și pare că nici nu au de gând. Acum, Smiley a dezvăluit motivul pentru care cei doi nu și-au oficializat relația și cu acte.

Gina Pistol și Smiley și-au anunțat relația abia după trei ani în care au trăit în taină o frumoasă poveste de dragoste. Din rodul iubirii lor a rezultat și o fetiță, Josephine. În ziua în care și-au oficializat relația, blondina a anunțat și că este însărcinată în cinci luni. Fiica celor doi s-a născut în luna martie a acestui an și a devenit rapid centrul universului acestora.

”Eu zic că mă încadrez bine. Deocamdată, mie îmi e ușor. Mă bucur tare mult, îmi place să stau cu ea, să stăm împreună, să ieșim împreună, să mergem în vacanțe împreună. Sunt foarte rapid în spălarea biberoanelor. Sunt destul de rapid la schimbatul scutecelor și destul de îndemânatic, în general. Dar mai am de lucru. Mi-a fost teamă la prima băiță, cred că am transpirat… am slăbit vreo două kile, dar după aia m-am obișnuit. Nu mi-e frică. M-am apucat de sport mai mult, dar nu neapărat că am o fată, dar mă pregătesc. O să mă apuc de alte sporturi mai încolo”, a declarat artistul.

Ce spune Smiley despre următorul pas cu Gina Pistol

După ce a apărut micuța Josephine, fanii se tot întreabă când Gina Pistol și Smiley vor deveni soț și soție, însă, se pare că acest lucru nu se va întâmpla prea curând.

„Cred că suntem și mai apropiați decât eram. De când a apărut Josephine mi se pare că sunt un pic mai emoțional, mi se pare că sunt mai atent la ceea ce simt și am ocazia să mă joc mai mult… Iar cu Gina… chiar ne simțim mult mai apropiați, suntem mai deschiși unul făță de celălalt. Eu sper, acum zic eu, dar nu știu dacă ea e de aceeași părere, să fi devenit eu un pic mai grijuliu. Sper. Eu, în general, sunt mai în lumea mea… și sunt neatent în jurul meu. Și sper să fi devenit mai atent. Dar nu știu sigur, nu bag mâna în foc”, a declarat Smiley, acum ceva timp, despre relația lui cu prezentatoarea TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: