Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Smiley despre întoarcerea Ginei Pistol la Asia Express. ”Mă mai lași?”

Ce spune Smiley despre întoarcerea Ginei Pistol la Asia Express. ”Mă mai lași?”

Ce spune Smiley despre întoarcerea Ginei Pistol la Asia Express. ”Mă mai lași?”

Gina Pistol și Smiley au răspuns la curiozitățile fanilor într-un video postat pe Youtube în urmă cu puțin timp. Cum a reacționat Smiley atunci când a fost întrebat dacă ar mai lăsa-o pe Gina să plece în Asia Express. 

Ce spune Smiley despre întoarcerea Ginei Pistol la Asia Express. ”Mă mai lași?”

Gina Pistol și Smiley sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi au ținut mult timp relația ascunsă, însă cu timpul au renunțat la ascunzișuri și au tare și răspicat cât de mult se iubesc. Nimeni nu se aștepta totuși că cei doi să fie pregătiți pentru un copil, cu toate acestea, acum au împreună o fetiță minunată.

Cei doi sunt foarte discreți când vine vorba despre fiica lor, asta pentru că nu vor să facă publice imagini cu ea până când aceasta nu va spune că își dorește acest lucru. Cu toate acestea, artistul și prezentatoarea de la Antena 1 au postat un videoclip în care au răspuns la multe întrebări de la fanii lor.

Una dintre curiozitățile fanilor a fost aceea dacă Gina Pistol s-ar mai întoarce la Asia Express. În momentul în care a fost întrebată, vedeta a răspuns cu o altă întrebare, adresată chiar iubitului ei, Smiley.

Smiley: ”Te-ai mai întoarce la Asia Express?”

Gina Pistol: ”Mă mai lași?”

Smiley: ”Nu știu, mai vedem, mai negociem!”

Gina Pistol a vorbit despre momentele grele de după sarcină

Gina Pistol și Smiley au adus la lumină lucruri neștiute din viața de părinți, după ce au postat un interviu dublu pe canalul de Youtube al artistului. Cei doi au vorbit sincer despre ceea ce simt și chiar și cântărețul a fost surprins de dezvăluirile făcute de partenera lui cu privire la perioada de după naștere.

Prezentatoarea de la Antena 1 a fost mai sinceră ca niciodată cu privire la felul în care s-a simțit în prima lună în rolul de mămică. Vedeta a făcut mărturisiri care l-au surprins chiar și pe Smiley. În cadrul unui interviu organizat de artist, partenera lui a dezvăluit cât de greu i-a fost să se adapteze la noua ei viață. Se pare că, din punct de vedere emoțional, Gina a recunoscut că a fost copleșită de un amalgam de sentimente în prima lună de duppă naștere. Fiind foarte vulnerabilă, vedeta a plâns adesea, dar de cele mai multe ori s-a ascuns de partenerul ei.

”Cum trăiește tatăl prima perioadă și cum trăiește femeie sunt două chestii foarte diferite. E mult mai ușor să fii tată. Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală, care te lasă un pic răvășită, te uiți în oglindă și nu te mai recunoști. (…) Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori”, i-a dezvăluit Gina Pistol lui Smiley.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: