Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol a vorbit despre momentele grele de după sarcină. Nici măcar Smiley nu le știa: ”Plângeam când nu mă vedeai tu”

Gina Pistol a vorbit despre momentele grele de după sarcină. Nici măcar Smiley nu le știa: ”Plângeam când nu mă vedeai tu”

Gina Pistol a vorbit despre momentele grele de după sarcină. Nici măcar Smiley nu le știa ”Plângeam când nu mă vedeai tu”

Gina Pistol și Smiley au făcut noi declarații despre cum este viața de familie acum și mai ales despre momentele dificile pe care le-a avut prezentatoarea de la Antena 1 după sarcină. 

Gina Pistol a vorbit despre momentele grele de după sarcină. Nici măcar Smiley nu le știa: ”Plângeam când nu mă vedeai tu”

Gina Pistol și Smiley au adus la lumină lucruri neștiute din viața de părinți, după ce au postat un interviu dublu pe canalul de Youtube al artistului. Cei doi au vorbit sincer despre ceea ce simt și chiar și cântărețul a fost surprins de dezvăluirile făcute de partenera lui cu privire la perioada de după naștere.

Prezentatoarea de la Antena 1 a fost mai sinceră ca niciodată cu privire la felul în care s-a simțit în prima lună în rolul de mămică. Vedeta a făcut mărturisiri care l-au surprins chiar și pe Smiley. În cadrul unui interviu organizat de artist, partenera lui a dezvăluit cât de greu i-a fost să se adapteze la noua ei viață. Se pare că, din punct de vedere emoțional, Gina a recunoscut că a fost copleșită de un amalgam de sentimente în prima lună de duppă naștere. Fiind foarte vulnerabilă, vedeta a plâns adesea, dar de cele mai multe ori s-a ascuns de partenerul ei.

”Cum trăiește tatăl prima perioadă și cum trăiește femeie sunt două chestii foarte diferite. E mult mai ușor să fii tată. Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală, care te lasă un pic răvășită, te uiți în oglindă și nu te mai recunoști. (…) Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori”, i-a dezvăluit Gina Pistol lui Smiley.

Gina Pistol nu a simțit o conexiune puternică cu fiica ei

Pe parcurusul interviului, Gina Pistol a continuat șirul dezvăluirilor și a abordat un adevăr pe care multe mămici îl ocolesc. La început, emoțiile negative și schimbările erau atât de puternice încât nu putea să simtă o conexiune foarte puternică între ea și Josephine.

”Ești un pic dezorientată, cel puțin în prima lună. (…) Mi-era drag copilul, dar nu simțeam cum simțeai tu, eu eram și cu operația …. Prin ce trece femeia în prima lună e foarte greu de explicat”, a mai adăugat vedeta.

Din fericire, acea perioadă a trecut, iar acum viața de familie a vedetei este mult mai bună. Totodată, iubirea dintre ea și Smiley este mai puternică pe zi ce trece. În cadrul interviului, vedeta a vorbit și despre momentul în care s-a îndrăgostit de cântăreț. Se pare că a fost nevoie doar să-l vadă pe scenă, dintr-o altă persectivă.

Etichete: