Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol a explicat de ce fiica ei poartă bentiță! Mamele ar trebui să țină cont de acest detaliu

Gina Pistol a explicat de ce fiica ei poartă bentiță! Mamele ar trebui să țină cont de acest detaliu

GALERIE FOTO (2) Gina Pistol a explicat de ce fiica ei poartă bentiță! Mamele ar trebui să țină cont de acest detaliu

Gina Pistol le-a povestit fanilor despre motivul pentru Josephine este nevoită poarte o bentiță. Iubita lui Smiley le-a explicat mămicilor cât de important este acest detaliu. 

Gina Pistol a explicat de ce fiica ei poartă bentiță! Mamele ar trebui să țină cont de acest detaliu

Gina Pistol este o mamă foarte implicată și faptul că și-a dorit-o pe micuța ei Josephine atât de mult a făcut-o să fie foarte atentă la detaliile care vor conta mai târziu. Prezentatoarea de la Antena 1 povestește foarte des pe pagina sa de Instagram despre lucrurile cu care se confruntă de când este mamă.

De curând, aceasta a postat pe contul ei, la InstaStory motivul pentru care care a scris pe bentița fetiței sale numele unui brand celebru, dar și de ce Josephine este nevoită să o poarte.  Cum prezentatoarei TV nu îi plac bentițele, în general, aceasta a fost nevoită într-o zi să improvizeze una pentru micuța Josephine, pentru ca aceasta să nu își mai prindă urechea sub cap, atunci când doarme.

”Iar acum să vă spun povestea bentiței. Mie nu-mi plac bentițele la fetițe, am eu o problemă mare, mai ales cele cu funde. Neavând în casă nicio bentiță, Josephine are momente, atunci când doarme, când își prinde urechea sub cap. Și zic „bă, să nu rămână copilul cu urechile clăpăuge!”. Am zis să improvizez și am tăiat o căciulă. De fapt asta e banda de la căciulă. Și ca să nu râdă oamenii de copil, am scris pe ea (n.r. numele celebrului brand). Nu are urechile clăpăuge, dar trebuie să am grijă de treaba asta, să nu devină o problemă mai încolo”, a mai relatat Gina Pistol pe Instastory.

De ce Gina Pistol nu postează imagini cu fetița

De asemenea, Gina Pistol a povestit și despre motivul pentru care nu vrea să publice imagini cu fața micuței sale Josephine. Odată cu venirea pe lume a micuței Josephine, atât viața ei, cât și cea a lui Smiley s-au schimbat la 180 de grade.

Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toata energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Având în vedere că nu dorește să arate chipul fetiței, Gina Pistol a răspuns și la o altă întrebare a internauților, și anume cu cine seamănă mai mult: ”Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine”.

Se pare totuși că toată această perioadă a solicitat-o pe Gina Pistol, aceasta spunând că simte că are nevoie de o vacanță.

”Nu știu voi cum sunteți, dar eu în ultima vreme nu am avut energie absolut deloc. Am fost așa pe ”low battery”. Am ieșit acum puțin în curte acum cât nu sunt țânțari. Am stropit de vreo trei – patru ori și sunt niște țântari mici, negru cu alb, care sunt foarte agresivi. Îți intră și-n suflet. Mă disperă. Nu știu ce să le mai fac, cu ce să mai dau. Se vede că nu am avut și eu o vacanță bună de vreo doi ani de zile. Chiar am rămas fără energie”, a spus Gina Pistol pe Instastory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: