Redactia.ro
Home » Monden » Problema cu care se confruntă Gina Pistol după nașterea lui Josephine. Multe mame o vor înțelege

Problema cu care se confruntă Gina Pistol după nașterea lui Josephine. Multe mame o vor înțelege

Gina Pistol se confruntă cu o problemă prin care trec multe mame după ce nasc. Prezentatoarea încearcă acum să găsească soluții pentru ca această situație să nu se agraveze.

Problema cu care se confruntă Gina Pistol după nașterea lui Josephine. Multe mame o vor înțelege

Căderea părului este o problemă cu care a început Gina Pistol să se confrunte după nașterea fetiței sale, Josephine. Partenera lui Smiley le-a împărtășit și celorlalte mame de pe Instagram situația sa, iar pentru ca totul să nu scape de sub control, ea testează acum mai multe produse.

Foto: Gina Pistol și fiica sa

„Dacă el nu mă vrea, eu îl vreau să știți. Și aum vrbesc despre păr, pentru că sunt în perioada în care, ca orice proaspătă mămică mă confrunt cu căderea părului. Dar, ca să nu fie o cădere masivă, așa cum am auzit eu pe la prietenele mele că se poate întâmpla, am ales să previn și testez produse pentru a vedea care mi se potrivesc cel mai bine.”, a spus Gina pe Instagram.

Foto: zâmbetu lui Josephine

Printre produsele pe care le testează sunt fiolele cu celule stem vegetale.„Părul devine puternic, strălucitor, mai rezistent la deteriorare și ușor de pieptănat.”, a mai spus Gina, precizând că timp de trei luni va urma acest tratament, scrie Cancan.

Josephine a fost adusă pe lume în urmă cu cinci luni, iar de atunci le face viața mai frumoasă părinților ei. Smiley de a altfel, consideră că fiica sa este ”o minune”. El și Gina își doreau de ceva timp un copil, dar nu prea mai aveau speranțe. Vestea sarcinii i-a luat prin surprindere.

„Mie și Ginei ni s-a-ntâmplat minunea asta, pentru noi chiar a fost o minune faptul că Gina a rămas gravidă, faptul că a dus sarcina până la capăt, că avem un copil sănătos, am spus Doamne ajută. S-a-ntâmplat efectiv, fără să facem nici un efort, deci a fost dorit, dar nu a fost planificat. Gina… nu i s-a dat nici o șansă să rămână gravidă și eu când mi-a zis treaba asta i-am zis ‘ai răbdare. Nu e după noi, chiar nu e după noi. Dacă este să se-ntâmple se va întâmpla.”, a spus Smiley.

Sarcină cu probleme pentru Gina Pistol

Purtarea în pântec timp de nouă luni a unui copil nu este deloc ușoară. În perioada sarcinii, Gina Pistol a avut probleme de sănătate precum: durere de spate, picioare, oboseală.

„Super creepy, nu? Cam așa respir eu de cred că vreo două luni, mai mult de două luni. Am rinită de sarcină. Uneori, bine, de foarte multe ori, și sforăi. M-am contrazis cu Andrei că eu nu sforăi până când mi-a arătat dovada. Creepy rău respirația asta așa. Eu, care alergam 6-10 kilometri fără nicio problemă, acum, dacă merg 50 de metri, trebuie să iau o pauză. Am început să am și dureri de spate și sufăr și sindromul picioarelor neliniștite. Mi se umflă mâinile și picioarele, asta și când stau foarte mult. Nu mă deranjează că mă umflu, mă deranjează că mă doare. Am dureri de simt că înnebunesc. Dar, pe lângă toate, le îmbrățișez pe toate. Mai bine le trăiesc, decât să nu le trăiesc. Deci, fetelor, să nu credeți că dacă eu apar la TV nu trec prin asta”, a mărturisit Gina Pistol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: