Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol a publicat prima poză cu chipul fiicei sale. Josephine a moștenit zâmbetul lui Smiley

Gina Pistol a publicat prima poză cu chipul fiicei sale. Josephine a moștenit zâmbetul lui Smiley

Gina Pistol a publicat prima imagine cu chipul fiicei sale și a lui Smiley, Josephine. Prezentatoarea de la Antena 1 și-a surprins fanii, care au observat că cea mică a moștenit zâmbetul artistului.

Gina Pistol a publicat prima poză cu chipul fiicei sale. Josephine a moștenit zâmbetul lui Smiley

Smiley și Gina Pistol s-au ferit să arate înfățișarea fiicei lor, de când aceasta a apărut pe lume. Au arătat fanilor anumite părți ale corpului celei mici, iar la un moment dat o miniatură cu chipul ei. De data aceasta, au decis să-i facă publică și o mică parte din chip, mai exact, zâmbetul.

Foto: Josephine, sursa: Instagram Gina Pistol

Smiley, despre Josephine: ”O minune

Josephine a apărut pe lume în urmă cu cinci luni, iar de atunci le-a făcut viața mai frumoasă Ginei Pistol și lui Smiley. Smiley a mărturisit în cadrul unui interviu că el și Gina și-au dorit foarte mult un copil, dar medicii nu prea le dădeau speranțe. Artistul consideră o minune în viața lui și a prezentatoarei, nașterea lui Josephine.

„Mie și Ginei ni s-a-ntâmplat minunea asta, pentru noi chiar a fost o minune faptul că Gina a rămas gravidă, faptul că a dus sarcina până la capăt, că avem un copil sănătos, am spus Doamne ajută. S-a-ntâmplat efectiv, fără să facem nici un efort, deci a fost dorit, dar nu a fost planificat. Gina… nu i s-a dat nici o șansă să rămână gravidă și eu când mi-a zis treaba asta i-am zis ‘ai răbdare. Nu e după noi, chiar nu e după noi. Dacă este să se-ntâmple se va întâmpla.”, a spus Smiley.

Gina Pistol, sarcină cu probleme

Gina Pistol a întâmpinat și probleme de sănătate în timpul sarcinii. Vedeta a avut dureri de spate, dificultăți de respirație, picioare umflate, dar și stări de oboseală.

„Super creepy, nu? Cam așa respir eu de cred că vreo două luni, mai mult de două luni. Am rinită de sarcină. Uneori, bine, de foarte multe ori, și sforăi. M-am contrazis cu Andrei că eu nu sforăi până când mi-a arătat dovada. Creepy rău respirația asta așa. Eu, care alergam 6-10 kilometri fără nicio problemă, acum, dacă merg 50 de metri, trebuie să iau o pauză. Am început să am și dureri de spate și sufăr și sindromul picioarelor neliniștite. Mi se umflă mâinile și picioarele, asta și când stau foarte mult. Nu mă deranjează că mă umflu, mă deranjează că mă doare. Am dureri de simt că înnebunesc. Dar, pe lângă toate, le îmbrățișez pe toate. Mai bine le trăiesc, decât să nu le trăiesc. Deci, fetelor, să nu credeți că dacă eu apar la TV nu trec prin asta”, a mărturisit Gina Pistol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: