Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol și Smiley au fost amenințati de o femeie! Ce mesaje a primit Gina

Gina Pistol și Smiley au fost amenințati de o femeie! Ce mesaje a primit Gina

GALERIE FOTO (3)

Gina Pistol a fost hărțuită și amenințată de către o femeie care îi scrie pe contul de Instagram. Iată cum a reacționat iubita lui Smiley la mesajele acesteia!

Gina Pistol și Smiley au fost amenințati de o femeie! Ce mesaje a primit Gina

Gina Pistol s-a revoltat pe rețele de socializare după ce a primit mai multe mesaje de amenințare de la o femeie. Fosta prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram capturi care cuprind mesajele dubioase trimise de acea persoană.

Femeia, vizibil deranjată de un lucru pe care l-au făcut cei doi, a răbufnit prin mesajele private ale lui Gina Pistol. Aceasta i-a trimis mai multe amenințări atât ei, cât și lui Smiley. Femeia o jignește, o amenințată și o hărtuiește, iar textul pe care i l-a transmis nu are nicio logică, însă totodată a cam speriat-o pe partenera lui Smiley.

Vedeta le-a povestiti urmăritorilor ei că nu i se pare deloc normal ce i se întâmplă, însă acum lămurește și motivul pentru care nu vrea să-și posteze fetița pe rețelele de socializare, deoarece internetul este plin de pericole și oricând ar putea să i se întâmple o situație similară.

”Postasem unul dintre mesaje după care l-am șters și l-am repostat, e ca un semnal de alarmă, nu mi se par normale astfel de mesaje, se vede clar că doamna respectivă are o problemă și nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, unde de aia. De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”, a spus Gina Pistol pe InstaStory.

O femeie a fost chiar și la poarta casei Ginei Pistol

Și dacă mesajel nu erau de ajuns ca să-i dea fiori Ginei Pistol, se pare că aceasta nu s-a oprit doar la hărțuire în mediul online. Gina Pistol continuă să șocheze cu declarațiile sale, asta după ce a mărturisit că o femeie de genul celei care o amenința cu mesaje a venit chiar în fața locuinței sale, acolo unde ea stă cu Smiley și fiica lor.

”Ceea ce mă întristează e că în lumea asta virtuală sunt și copii și adolescenți, oameni mai sensibili la astfel de mesaje, energii, și asta cu mesajele e că pot să le dau block, dar m-am trezit cu femei de genul ăsta și la poartă…asta e trist”, a mai spus Gina Pistol pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: