Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol a publicat o nouă fotografie cu fiica sa Josephine. Uite ce repede crește fetița lui Smiley

Gina Pistol a publicat o nouă fotografie cu fiica sa Josephine. Uite ce repede crește fetița lui Smiley

Gina Pistol și Smiley, ipostază romantică la apus.

Gina Pistol și Smiley traversează cea mai frumoasă perioadă din viața lor, după ce prezentatoarea a dus pe lume primul lor copil, pe micuța Josephine. Gina Pistol a publicat din nou o fotografie superbă alături de micuță. Imaginea a stâns mii de aprecieri în mediul online.

Cât de mare a crescut micuța Josephine

Gina Pistol și Smiley s-a declarat „topiți” prin prisma copilului lor. Aceștia deși își doresc să o țină cât mai departe de lumina reflectoarelor pe cea mică, nu se pot abține să nu publice fotografii cu ea aproape zilnic. De fiecare dată cei doi părinți au mare grijă să nu îi apară chipul micuței Josephine. Gina Pistol a publicat recent o poză în care apare alături de Josephine și o ține drăgăstos la piept. Și de această dată prezentatoarea a avut grijă să nu îi apară chipul micuței pe rețelele sociale. Gina Pistol a spus că de când a apărut Josephine în viața ei, nu mai are poze singură, toate fiind cu micuța în brațe.

Nu prea mai am poze în care sunt doar eu, toate-s cu ea.„, a scris Gina Pistol în descrierea pozei. „Pentru mine, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată. Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente… Am pășit în casă și am uitat tot… Pentru mine a fost greu. Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc. Este dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa. Toate lucrurile astea adunate m-au epuizat fizic și psihic.„, au fost declarațiile Ginei Pisol.

Smiley nu se sfiește să schimbe scutece

Smiley a fost invitat în cadrul unei emisiuni unde a făcut declarații despre viața de tătic. Artistul a povestit detalii surprinzătoare, cum ar fi faptul că nu se sfiește să schimbe scutece sau să o legene pe picioare pe fiica sa. El a mai povestit faptul că nu știe să cânte cântece de leagăn, dar improvizează de dragul micuței Josephine. Smiley a spus că este foarte fericit pentru că acum cea mică doarme toată noaptea singură și rareori el sau Gina trebuie să se trezească fiincă cea mică plânge.

Mă simt mai bucuros , fericit, motivat, mai responsabil și mai optimist de când sunt tată. Schimb scutece, legăn copilul, îi cânt, fac tot ce trebuie. Eu nu știu cântece de copii deloc și improvizez, mă trezesc cântând. Acum e mult mai activă, se întoarce de pe o parte pe alta și e mai greu. Nu prea am avut probleme cu colicii. Suntem în etapa când îi cresc dinții. Nu mai prea doarme ziua, dar noaptea doarme. Și doarme toată noaptea singură în camera ei. E foarte liniștită, mi-e și frică să nu cobesc.„, a povestit Smiley.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: