Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol, ipostază emoționantă cu fiica sa, Josephine: ”Toate-s cu ea”

Gina Pistol, ipostază emoționantă cu fiica sa, Josephine: ”Toate-s cu ea”

Gina Pistol a emoționat pe toată lumea printr-o postare pe rețelele de socializare. S-a pozat într-o ipostază inedită cu fiica sa, Josephine și a adunat mii de aprecieri.

Gina Pistol, ipostază emoționantă cu fiica sa, Josephine: ”Toate-s cu ea”

Gina Pistol s-a fotografiat, duminică, alături de fiica sa, Josephine, în timp ce o săruta afectuos pe cap. ”Nu prea mai am poze în care sunt doar eu, toate-s cu ea”, a scris blondina în dreptul imaginii ce a stârnit emoție.

Foto: Instagram Gina Pistol

Fanii i-au scris vedetei doar comentarii de apreciere: ”A fost ziua mea joi, dar tot numai despre ea a fost ❤️ and i wouldn’t have it any other way 🥰/Pentru ca ea este totul 🥰❤️/ Sunteți frumoase!❤️”, sunt o parte dintre reacțiile la postarea Ginei Pistol.

Gina Pistol, probleme cu micuța Josephine

Gina Pistol a adus-o pe lume pe Josephine în luna martie. Ulterior, Gina Pistol recunoaște că i-a fost dificil pe alocuri să-și îndeplinească rolul de mamă.

”Pentru mine, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată. Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente… Am pășit în casă și am uitat tot… (…) Pentru mine a fost greu. Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc. Este dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa. Toate lucrurile astea adunate m-au epuizat fizic și psihic”, a povestit vedeta.

Gina Pistol și Smiley topesc internetul cu iubirea lor: "Micuța ne-a ales când am fost pregătiți" | Click mobile

În timpul sarcinii, de altfel, Gina Pistol a ajuns la 80 de kilograme, dar la o lună după a ajuns la 65. „Nu cred că am slăbit foarte mult. Ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kg. Iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65 de kg. Dar, la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare. Dar când o să mă mai eliberez o să-mi organizez mai bine timpul și o să mă apuc de mișcare”, a spus blondina.

Gina Pistol, in costum de baie la doar doua luni dupa nastere. Arata senzational | Copilul.ro

Când se vor căsători Smiley și Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de patru ani, dar nu și-au unit încă destinele. Legat de acest aspect, iată ce a declarat Smiley într-un interviu.

„Eu sunt un om fericit, cu familie, fără nicio temere sau reținere. Mă bucur din plin de ceea ce am alături de mine și dorința mea este să avem o viață frumoasă împreună”, a spus Smiley, pentru VIVA!.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: