Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol, fara somn! De ce nu mai doarme blonda lui Smiley

Gina Pistol, fara somn! De ce nu mai doarme blonda lui Smiley

Gina Pistol vedeta

Este blonda, frumoasa, cunoscuta si cat se poate de insarcinata. Vorbim despre Gina Pistol, iubita lui smiley si cea care ii va daruit cantaretului primul copil. Insa, senzuala blondina intampina probleme cu somnul in ultima perioada.

Gina Pistol, iubita lui Smiley si mama viitorului sau copil, intampina probleme de sanatate, ina nu legate de sarcina. Blondina a marturisit cu lacrimi in ochi, pe Instagram ca nu mai poate dormi noptile din cauza unui… pisoi. Vedeta s-a plans ca pisoiul de care are grija de mai multi ani este bolnav de epilepsie, iar ca in ultimele 4 luni a inceput sa dezvolte crize specific, din ce in ce mai dese. Din aceasta pricina, Gina este nevoita sa stea alaturi de pisoi si sa aiba grija de el in miez de noapte.

Gina Pistol, insarcinata la 39 de ani

Vestea sarcinii Ginei Pistol a fost confirmata alaturi de Smiley, intr-un video extrem de emotionant, postat pe canalul de YouTube al artustului. “Noi nu am dorit să spunem nimic până nu eram siguri că totul este în regulă. Eu am aproape 39 de ani, iar medicii nu îmi dăduseră şanse să rămân însărcinată natural”, spunea gina Pistol in urma cu ceva vreme. Cat il priveste pe Smiley, acesta a marturisit ca vrea sa fie un tata la fel de bun cum a fost si este tatal lui. In plus, artistul nu doreste sa isi creasca fetita dupa stereotipuri. „Nu ne vom creşte copiii după nişte stereotipuri. Nu cred că fetele trebuie să se joace neapărat cu păpuşile, iar băieţii cu maşinile. Trebuie să gândească liber. Încerc să-mi construiesc şi eu un «ACASĂ» al meu. Încă nu trăiesc toată experinţa să pot scrie o piesă despre tot ce simt”, a marturisit Smiley.

Este blonda, frumoasa, cunoscuta si cat se poate de insarcinata. Vorbim despre Gina Pistol, iubita lui smiley si cea care ii va daruit cantaretului primul copil. Insa, senzuala blondina intampina probleme cu somnul in ultima perioada.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: