Redactia.ro
Home » TV » Gina Pistol, în doliu. Mesajul dureros al iubitei lui Smiley: “Drum lin”

Gina Pistol, în doliu. Mesajul dureros al iubitei lui Smiley: “Drum lin”

GALERIE FOTO (3)

Gina Pistol, iubita lui Smiley, trece prin momente cumplite. Prezentatoarea TV a pierdut o persoană dragă, care a fost răpusă de coronavirus.

 

Mesajul dureros al Ginei Pistol

 

Prezentatoarea trece prin momente cumplite, după ce a pierdut pe cineva drag. Anunțul a fost făcut de prezentatoarea TV pe rețelele de socializare.

Deși trece printr-o perioadă minunată și se pregătește să devină mămică, fericirea frumoasei blondine pare să fi fost umbrită de pierderea unui om drag. Gina Pistol este în doliu după ce părintele Varlaam a trecut la cele veșnice. Părintele nu făcea parte din familia vedetei, însă, se pare că cei doi erau destul de apropiați. Gina i-a adus un ultim omagiu lui Padre și a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu acesta.

”Drum lin, Padre”, a fost mesajul prezentatoarei TV în dreptul unei imagini în care apare alături de părintele Varlaam de la Mănăstirea Partoș din Banat.

 

Părintele Varlaam, răpus de coronavirus

 

Părintele Varlaam s-a stins din viață la vârsta de 49 de ani după ce a pierdut lupta cu noul coronavirus.

”De astăzi, inima iubitoare a părintelui stareț Varlaam bate în veșnicie, lângă inima Celui pe care l-a iubit din veșnicie și pentru veșnicie. De astăzi s-a întors Acasă, unde mereu a trăit cu inima, deși s-a dăruit în întregime oamenilor. După 18 zile de luptă cu virusul SARS-COV2, Padre s-a mutat la Domnul”, a transmis Mănăstirea Partoș pe pagina lor de Facebook.

Părintele a anunțat în urmă cu două săptămâni că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, însă, nimeni nu se aștepta ca preotul să fie atât de ușor răpus de virus. Preotul îndemna oamenii să respecte regulile și să se roage.

,,Dragilor,
Din păcate după primirea rezultatelor testului am fost declarat pozitiv. Se pare că fratele acesta, Covid, nu m-a ocolit. Voi rămâne probabil internat o vreme. Vă rog să vă amintiți de mine în rugăciunile voastre, după cum să vă rugați și pentru toți bolnavii și pentru medicii și personalul medical care fac atât de mult bine și care au o misiune deloc ușoară.
Vă port și eu în gândurile mele. Sunteți o icoană deasupra căreia mă odihnesc și de la care îmi iau putere. Suntem împreună. Mereu împreună.
Respectați, vă rog, regulile. Masca, distanța, igiena mâinilor… Știți cât de mult țin la asta. E esențial! Vremurile nu sunt bune…
Dacă cineva dintre voi ați fost în contact cu mine sau cu oamenii din proximitatea mea și observați simptome, vă rog mult să vă căutați medicul de familie, faceți testul și să aveți grijă de voi.
Rămâneți statornici în dragoste! Vă îmbrățișez din suflet!
Ps. Mulțumesc pentru (deja) atâtea mesaje frumoase care mi-au mișcat inima.. Sunteți tezaurul meu!
P. Varlaam (Padre)”, a fost mesajul preotului la acea vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: