Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol le cere ajutorul fanilor săi. Ce a pățit iubita lui Smiley cu doar câteva săptămâni înainte de naștere

Gina Pistol le cere ajutorul fanilor săi. Ce a pățit iubita lui Smiley cu doar câteva săptămâni înainte de naștere

GALERIE FOTO (2) Gina Pistol le cere ajutorul fanilor săi

Gina Pistol le cere ajutorul fanilor săi. Iubita lui Smiley va naște peste câteva săptămâni, iar cei doi sunt în culmea fericirii. Cu toate astea, Gina Pistol se confruntă cu câteva probleme și a apelat la sfatul internauților, în speranța că aceștia au trecut prin asemenea situații.

Gina Pistol le cere ajutorul fanilor săi. Ce a pățit iubita lui Smiley cu doar câteva săptămâni înainte de naștere

Gina Pistol, le cere ajutorul fanilor săi. Gina Pistol și Smiley se pregătesc ca peste câteva săptămâni să-și strângă fetița în brațe. Vedeta este pe ultima sută de metri cu sarcina, dar se pare că problemele nu-i dau pace. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite”, le-a cerut sfatul fanilor săi, în speranța că aceștia o vor ajuta. În urmă cu câteva săptămâni, blondina s-a mai confruntat cu probleme legate de sarcină de la oboseală, având dureri și diverse pofte. „Eu, care alergam 6-10 kilometri fără nici o problemă, acum dacă merg 50 de metri, trebuie să iau o pauză. Am şi rinită de sarcină, ceea ce înseamnă că nu pot să dorm noaptea. Dacă se întâmplă să pot să dorm noaptea, atunci trebuie să merg des la baie şi dacă n-am nimic cu astea două, atunci mă loveşte fiica mea.Şi, pe lângă toate astea, am început să am şi dureri de spate şi sufăr de sindromul picioarelor neliniştite. Mi se umflă mâinile şi picioarele, asta şi când stau mult”,   a mărturisit Gina Pistol.

Gina Pistol probleme dermatologice

În ultima perioadă, vedeta a declarat că se confruntă cu o nouă problemă, motiv pentru care a apelat la ajutorul fanilor săi. Gina Pistol le-a întrebat pe fanele sale care au trecut prin aceeași problemă, cum ar putea rezolva. Conform acesteia, i-au apărut multe alunițe pe gât și nu știe care este cauza. „Nu știu dacă ați trecut prin asta, cele care ați născut sau sunteți însărcinate. Mi-au apărut niște alunițe pe gât. Multe. Multe. Nu știu cum se numesc. Oare mai scap de ele?”, le-a dezvăluit Gina fanilor săi.

Gina Pistol se confrunta cu o problema dermatologica

Gina și Smiley au o relație de iubire de mai bine de trei ani și peste câteva săptămâni vor deveni părinți de fetiță.  Cu toate astea, mulți se întreabă când se vor căsători. Vestea că vor deveni părinți i-a bucurat foarte mult, iar cei doi au început pregătirile pentru venirea pe lume a micuței. Artistul a vorbit despre momentul în care el și Gina vor spune „DA”.

Acesta a declarat că nu exclude ca el și prezentatoarea Tv să-și unească destinele în fața ofițerului stării civile. „Cu Gina Pistol nu a fost o dragoste la prima vedere. (…) Nu exclud căsătoria”,  a declarat artistul în podcastul lui Damian Drăghici. În ceea ce privește numele fetiței, Smiley a spus că momentan nu vrea să divulge această informație, dar cert este că au căzut de acord asupra acestui aspect.

„Ne-am decis asupra numelui, dar îl divulgăm decât după ce se întâmplă. Deja m-am apucat de sală, să mă pregătesc fizic. Nu am o frică că o să fie fetiță, sunt foarte încântat de treaba asta și abia aștept să o văd, să o cunosc. La ecografie nu are nasul meu, ceea ce e ok, dar abia aștept să văd. Cred că o să fie foarte frumoasă. Profesional urmează foarte multe lucruri”, declară încântat Smiley.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: