Redactia.ro
Home » Știri » Gina Pistol, mărturisiri despre cea de-a doua sarcină. „Stai să-mi revin după primul copil…”

Gina Pistol, mărturisiri despre cea de-a doua sarcină. „Stai să-mi revin după primul copil…”

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți pentru prima oară, iar această perioadă a fost împărtășită cu mult drag cu publicul lor. Cei doi au fost foarte sinceri și au vorbit despre micuța Josephine, dar și despre încercările pe care le-au depășit în ultimele luni. Acum, prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” a vorbit despre dorința de a aduce un al doilea copil pe lume și despre ce urmează să se întâmple în familia lor.

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu foarte îndrăgit din țara noastră, cu toate că au ales mereu să fie foarte modești în ceea ce privește relația lor. Sunt împreună de mai bine de patru ani, însă publicul a aflat destul de târziu de această legătură a lor.

În principal, dorința lor de a ține totul secret s-a datorat faptului că și-au dorit intimitate. Nu au intenționat niciodată ca viața lor privată să fie subiect de discuție pentru presă, așa că au preferat să fie cât mai modești. Totul s-a schimbat însă în momentul în care s-a aflat că așteaptă un copil, lucru care i-a făcut să fie mult mai transparenți în ceea ce privește familia pe care și-au întemeiat-o.

Gina Pistol, mărturisiri despre cea de-a doua sarcină

Nașterea micuței Josephine Maria le-a adus multă bucurie în suflete, pe care au împărtășit-o cu cei din jur. Nu-și doresc să-și arate fiica în mediul public, însă au vorbit mult despre ea și despre experiența de părinte. După ce au fost întrebați în repetate rânduri care plănuiesc să mai aducă pe lume un copil, Gina Pistol a vorbit pentru prima oară despre acest subiect.

Prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” a mărturisit că s-a așteptat mereu la această întrebare, mai ales că presiunea socială legată de copii este mereu greu de suportat. Își consideră fetița o minune, căci a întâmpinat multe probleme înainte să rămână însărcinată, așa că pe moment vrea să se bucure de familia sa și să nu forțeze prea mult mâna destinului în acest sens.

„Când nu ai copil toată lumea te întreabă când faci un copil. După ce faci un copil, nici nu a prins bine… și al doilea copil când? Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu…. al doilea copil când o vrea Bunuțul pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță”, a spus Gina Pistol.

Medicii i-au spus Ginei Pistol că nu va putea rămâne însărcinată

În urmă cu mai mulți ani, Gina Pistol a primit o veste teribilă din partea medicilor. Și-a făcut câteva investigații și a aflat că șansele să aibă un copil sunt foarte mici, cu toate că-și dorea nespus acest lucru. Nu a încetat însă să spere, iar în cele din urmă ea și Smiley au fost binecuvântați cu o fetiță sănătoasă, care le-a adus împlinire și fericire.

Vedeta a mărturisit că dorința de a păstra secretă vestea sarcinii de la început s-a datorat și problemelor de sănătate pe care le-a întâmpinat. Risca să riște sarcina, așa că nu a vrut ca această durere teribilă să fie împărtășită cu toată lumea. Din fericire corpul său a putut să o poarte pe Josephine în pântec fără complicații, iar în cele din urmă familia sa și a lui Smiley a devenit completă.

„În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi. Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am ştiut că totul este bine.”, a mărturisit vedeta în urmă cu mai bine de jumătate de an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: