Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol nu s-a putut abține. Ce a putut să spună despre Irina Fodor: „Fiecare are ceva…”

Gina Pistol nu s-a putut abține. Ce a putut să spună despre Irina Fodor: „Fiecare are ceva…”

Gina Pistol nu s-a putut abține. Gina Pistol nu a putut prezenta ultimul sezon Asia Express, iar Irina Fodor a fost cea care a înlocuit-o. Fanii se așteptau ca iubita lui Smiley să revină în prim plan la Antena 1, dar se pare că lucrurile stau total diferite. America Express va fi prezentant de soția lui Răzvan Fodor, iar acest lucru i-a adus multe critici. Ce spune Gina Pistol despre acest lucru?

Gina Pistol nu s-a putut abține. Ce a putut să spună despre Irina Fodor: „Fiecare are ceva…”

Gina Pistol nu a putut prezenta ultimul sezon al emisiunii Asia Express pentru că abia născuse, iar Irina Fodor a fost cea care a înlocuit-o. Deși fanii se așteptau ca Gina să revină la cârma aceluiași proiect care și-a schimbat denumirea în America Express, vedeta a refuzat oferta producătorilor. Așadar, Irina Fodor va continua să prezinte emisiunea, spre dezamăgirea telespectatorilor. Recent, Gina Pistol a declarat că Smiley a fost cel care s-a opus în principal ca aceasta să plece.

Fanii au fost supărați când au aflat că Irina Fodor va prezenta noul proiect, motiv pentru care au luat cu asalt pagina de Instagram al Ginei Pistol. Majoritatea i-au spus că show-ul nu va avea farmec fără ea și că Irina nu prea se descurcă. Ulterior, blondina a oferit mai multe explicații, declarând că va reveni la Antena 1 pentru următorul sezon și că momentan trebuie să rămână alături de fiica ei. „O să fie un sezon senzational! Cu sau fara mine 😁. La următorul o să fiu prezentă. Până atunci mai stau și eu cu fiica mea”, i-a răspuns iubita lui Smiley unei fane.

De asemenea, Gina a vorbit și despre criticile aduse Irinei Fodor. Vedeta a spus că îi va lipsi foarte mult acest proiect, dar își dorește să fie alături de fiica ei în această perioadă. „Fiecare are ceva al lui/ei. Îmi lipsește enorm acest proiect, însă trebuie să fiu alături de fiica mea în această etapă”, a insistat Gina Pistol.

Irina Fodor, pregătită în American Express

Asia Express și-a schimbat numele în America Express, iar cel de-al cincelea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor. După ce a fost făcut anunțul oficial, Irina Fodor a publicat un mesaj pe rețelele de socializare. Concurentii abia așteaptă să înceapă aventura vieții lor, iar Irina va fi cea care îi va ghida. ”Dragilor, atât am să vă spun: Mexic, Guatemala, Columbia!🎊🪅🎉
Asia Express devine America Express, iar anul acesta o să străbatem peste 7000 de kilometri, prin trei țări exotice, pline de culoare, care le vor oferi celor 9 echipe de concurenți aventura vieții lor, fără urmă de îndoială! ❤️Am așa niște emoții, de nici nu pot să vă descriu, mai ales că au mai rămas doar câteva zile până la plecare și nici nu știu ce să fac mai întâi.😬 Drumul Aurului ne așteaptă să-i descoperim comorile!”, a scris Irina Fodor pe rețelele de socializare.

Soția lui Răzvan Fodor declara în urmă cu câteva zile că mai are multe de pus în ordine până la plecarea din țară. ”Mă pregătesc intens pentru plecarea în America Express, am început deja să îmi fac bagajul, să mai rezolv din sarcinile casei pe termen lung și am mers și la un curs de automachiaj, căci, la fel ca și anul trecut, în proiectul acesta mă machiez singură și trebuie să fiu foarte organizată și să îmi mearga mânuțele repede, pentru că, așa cum știți, cursa începe foooarte devreme. Asta mi-a ieșit, sper să nu uit până plec, că mai am multe de pus în ordine”, a mai zis ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: