Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol, o mămică grijulie: „Cred că orice părinte are niște reguli pentru bunici, pentru prieteni, pentru bonă”

Gina Pistol, o mămică grijulie: „Cred că orice părinte are niște reguli pentru bunici, pentru prieteni, pentru bonă”

Gina Pistol și Smiley au avut parte de o vacanță de vis în Grecia, timp în care micuța lor comoară, Josephine a rămas acasă în grija bunicii și a bonei. Iată ce reguli clare au avut de respectat!

Gina Pistol, o mămică grijulie

În urmă cu o săptămână, Smiley și Gina Pistol au lăsat-o pe micuța Josephine, în grija bonei și a bunicii din partea tatălui pentru a se relaxa într-o vacanță în Grecia. Iată ce reguli spune vedeta că le-a impus bonei și soacrei sale:

„Cred că orice părinte are niște reguli pentru bunici, pentru prieteni, pentru bonă. Copilul are nevoie de rutină și mama îi știe cel mai bine programul. Cel mai important a fost pentru mine să îi respecte programul de baie, când trebuie să doarmă, cum adoarme. În orice etapă a copilului sunt și reguli pentru mese, mai ales când începe diversificarea”, a declarat Gina Pistol pentru Fanatik.

„A fost foarte frumos când am revăzut-o pe cea mică. Am fost foarte emoționată. Nu am lăcrimat, dar m-a bucurat foarte mult. Îmi venea să o strâng tare în brațe. Ne-a îmbrățișat pe amândoi, s-a bucurat. Ce îmi place mult și mă bucură este că avem un copil independent care nu plânge atunci când plecăm de lângă ea. Nu a plâns în lipsa noastră”, a mai explicat vedeta pentru sursa menționată.

Gina Pistol și Smiley au povestit cum s-au îndrăgostit

Gina Pistol și Smiley au povestit în cadrul unui podcast, la PRO FM România, despre fetița lor, Josephine. Cei doi au declarat că micuța are o energie de nedescris, că dansează, dar și cântă continuu.

Gina a mărturisit că ea este cea care se trezește noapte de noapte, atunci când bebelușa lor plânge și vrea să mănânce, iar Smiley petrece timp cu ea în fiecare dimineață.

Gina Pistol: „Mă uitam la el și a fost un moment”

Gina Pistol și partenerul ei de viață, Smiley au povestit emoționați momentul în care s-au cunoscut. Întâmplarea a făcut ca ambii să se afle la același eveniment atunci când s-au cunoscut, iar în acel moment, Gina l-a văzut pe actual ei partener de viață, cu alți ochi. În urma acestei discuții, au apărut și câteva scântei între ei.

„Gina Pistol: Eu ascultam muzica lui și îmi plăcea, dar nu l-am privit niciodată ca pe un bărbat ca să zic: El era într-o relație, iar pentru mine bărbații care sunt într-o relație nu există, îl vedeam doar ca pe un artist. Și eram și eu singură și el singur (n.r. atunci când l-a văzut la eveniment) și mă uitam la el și a fost un moment în care m-am gândit: Ai simțit?”

Smiley: „M-ai privit cu alți ochi.”

„Smiley: Ce-i drept, îmi aduc și eu aminte evenimentul. Era o chestie de revistă. În general nu prea particip la evenimentele astea, dar rar, când mai particip, se mai întâmplă chestii de-astea.

Gina Pistol: Ce de-astea? Adică ce?

Smiley: Adică mă privește lumea cu alți ochi.

Gina Pistol: Care lume, Andrei?

Smiley: Uite tu m-ai privit cu alți ochi.”

 

Sursa foto: Facebook GinaPistol

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: