Redactia.ro
Home » Știri » Gina Pistol, probleme de sănătate. Ce simptome are vedeta, care a început procesul de înțărcare

Gina Pistol, probleme de sănătate. Ce simptome are vedeta, care a început procesul de înțărcare

GALERIE FOTO (2) Gina Pistol și Smiley

Gina Pistol se confruntă cu unele probleme de sănătate, așa cum a anunțat pe contul ei de Instagram. Totodată, ea a spus, tot acolo, că a început procesul de înțărcare a fetiței pe care o are cu Smiley. Iată prin ce trece vedeta, care are numeroși fani în mediul online și care își fac griji pentru ea.

Gina Pistol are unele probleme de sănătate. Ea a început procesul de înțărcare

Înțărcarea poate fi un moment greu atât pentru mamă, cât și pentru bebeluș. Iată că și Gina Pistol trece acum prin asta. Astăzi, ea a publicat un story pe Instagram și a anunțat că nu este deloc în cea mai bună formă. Ea apare într-o fotografie, cu jumătate de față, foarte puțin machiată, la volan, anunțând simptomele pe care le are.

„Păi… durere de cap, frisoane, durere-n gât, antibiotic, moleșeală. Plus înțărcat. ÎNȚĂRCAT! Sunt #bine. Cam atât despre mine. Tu cum ești? Tot așa #bine?”, a scris Gina Pistol.

Gina Pistol, sanatate, intarcarae
Sursa foto: Instagram

Gina Pistol a publicat, ulterior, și o fotografie din sala de forță, semn că nu se lasă atât de ușor doborâtă, chiar dacă este fără puteri în aceste zile.

Gina Pistol și Smiley se văd ca o familie, deși nu sunt căsătoriți

Vedeta a devenit mamă în martie 2021, iar fetița ei și a lui Smiley se numește Josephine. Ea și cântărețul nu sunt căsătoriți, dar au recunoscut că nu prin asta își demonstrează iubirea. Relația lor este una cât se poate de normală și, de când au copilul, viața lor s-a schimbat complet și sunt mai fericiți.

„Nu știu ce să zic (n.red.: despre nuntă). Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm. Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte.”, a declarat Smiley, conform Substantial.ro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: