Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol, reacție acidă pe Internet. Cu ce situație s-a confruntat prezentatoarea TV

Gina Pistol, reacție acidă pe Internet. Cu ce situație s-a confruntat prezentatoarea TV

GALERIE FOTO (2) Gina Pistol, reacție acidă pe Internet

Gina Pistol, reacție acidă pe Internet. Iubita lui Smiley a răbufnit pe rețelele de socializare. De când a devenit mămică, ieșitul în oraș a devenit un lux pentru Gina. Recent, vedeta a mers la cumpărături, dar a cam uitat cum este traficul din București. Blondina s-a confruntat cu o surpriză neplăcută în parcarea unui supermarket.

Gina Pistol, reacție acidă pe Internet. Cu ce situație s-a confruntat prezentatoarea TV

Gina Pistol, reacție acidă pe Internet. Prezentatoarea TV a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Gina Pistol a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă care i-a schimbat viața radical. Iubita lui Smiley se află în concendiu de maternitate, iar toată ziua se ocupă de Josephine. Gina are oportunitatea de a ieșit la cumpărături câteva ore pe săptămână, atunci cândi Smiley sau o prietenă o ajută cu micuța Josephine. Recent, blondina a trecut print-o experiență neplăcută. Vedeta a mers la cumpărături la un supermaket din București, dar Gina a cam uitat cum este traficul în București.

Pentru că parcarea era plină și nu avea niciun loc de parcare, aceasta a așteptat câteva minute pentru a găsi un loc liber. Astfel, Gina a pus masina pe avarii și a așteptat ca un domn să plece cu masina din parcare. Suprza neplăcută a venit când bărbatul nu a mai vrut să plece și a petrecut mai mult timp în mașină. În tot acest timp, le-a povestit fanilor din mediu online prin ce a trecut. „Băi nene, nu știu dacă mi se întâmplă doar mie, dar de fiecare dată când vreau să merg la cumpărături, la un supermarket, găsesc parcarea plină. Bineânțeles, vânez și eu un loc de parcare și aștept ca omul respectiv să plece. Mă pun pe avarii lângă și aștept să plece, dar persoana respectivă are alte planuri. Nu vrea să plece atunci, vrea sa isi refaca viața, să facă un pui de somn, să dea 10 sms-uri, să tragă un pui de somn, sau cine stie ce vrea să facă, și uite-mă pe mine de 10 minute pe avarii. Că și eu mă încăpățânez și nu plec, nici eu nu vreau să renunț, neam! Deci mi se întâmplă doar mie”, a povestit Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol. reactie acida pe Internet

Gina Pistol nu are bonă pentru fiica sa

Invitată în podcast-ul lui Spike, Gina Pistol a vorbit despre cum este viața de mămică, dar și cum se descurcă cu creșterea fiicei sale. Blondina a spus că atunci când are nevoie de ajutor, iar Smiley nu este acasă, prezentatoarea TV apelează la ajutorul unei prietene, în timp ce ea merge la cumpărături.

Vedeta de la Antena 1 a mărturisit că nu are bonă pentru fiica ei și abia mai are timp pentru ea. „Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu îi ziceam lui Andrei că dacă nu luăm o bonă în curând mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi. Pentru mine spălatul părului și aranjatul e un lux. E un copil foarte cuminte, dar are și ea momentele ei. Acum stă în funduleț și dă să meargă de-a bușilea, iar eu trebuie să stau lângă ea. Fiecare etapă care vine are greutățile ei”, a mai declarat Gina Pistol

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: