Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol și Smiley au povestit cum a început povestea lor de dragoste: „M-ai privit cu alți ochi”

Gina Pistol și Smiley au povestit cum a început povestea lor de dragoste: „M-ai privit cu alți ochi”

Gina Pistol, scoasă din sărite după ce a fost acuzată că minte că are un copil cu Smiley

Gina Pistol și Smiley sunt unul dintre cuplurile care au surprins plăcut cu frumoasa lor poveste de dragoste. Cei doi și-au unit sufletele aducând-o pe lume pe micuța, Josephine. Acum, trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor și sunt foarte mândri de realizarea lor.

Gina Pistol și Smiley au povestit cum s-au îndrăgostit

Gina Pistol și Smiley au povestit în cadrul unui podcast, la PRO FM România, despre fetița lor, Josephine. Cei doi au declarat că micuța are o energie de nedescris, că dansează, dar și cântă continuu. 

Gina a mărturisit că ea este cea care se trezește noapte de noapte, atunci când bebelușa lor plânge și vrea să mănânce, iar Smiley petrece timp cu ea în fiecare dimineață.

Gina Pistol: „Mă uitam la el și a fost un moment”

Gina Pistol și partenerul ei de viață, Smiley au povestit emoționați momentul în care s-au cunoscut. Întâmplarea a făcut ca ambii să se afle la același eveniment atunci când s-au cunoscut, iar în acel moment, Gina l-a văzut pe actual ei partener de viață, cu alți ochi. În urma acestei discuții, au apărut și câteva scântei între ei.

„Gina Pistol: Eu ascultam muzica lui și îmi plăcea, dar nu l-am privit niciodată ca pe un bărbat ca să zic: El era într-o relație, iar pentru mine bărbații care sunt într-o relație nu există, îl vedeam doar ca pe un artist. Și eram și eu singură și el singur (n.r. atunci când l-a văzut la eveniment) și mă uitam la el și a fost un moment în care m-am gândit: Ai simțit?”

Smiley: „M-ai privit cu alți ochi.”

„Smiley: Ce-i drept, îmi aduc și eu aminte evenimentul. Era o chestie de revistă. În general nu prea particip la evenimentele astea, dar rar, când mai particip, se mai întâmplă chestii de-astea.

Gina Pistol: Ce de-astea? Adică ce?

Smiley: Adică mă privește lumea cu alți ochi.

Gina Pistol: Care lume, Andrei?

Smiley: Uite tu m-ai privit cu alți ochi.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: