Redactia.ro
Home » Monden » Ginerele lui Victor Pițurcă, băut la volan. Celebrul afacerist a condus bolidul său de lux după mai multe pahare

Ginerele lui Victor Pițurcă, băut la volan. Celebrul afacerist a condus bolidul său de lux după mai multe pahare

GALERIE FOTO (3)

Ginerele lui Victor Pițurcă a fost surprins băut la volan. Mihai Naboiu a plecat cu mașina după ce a consumat alcool. 

 

Ginerele lui Pițurcă, gafă de proporții

 

 

Ginerele lui Victor Pițurcă a făcut o gafă de proporții. Dacă Victor Pițurcă a fost până în acest moment foarte mândru de ginerele său, fostul selecționer nu va fi mai fi la fel de mulțumit și de această dată.

Mihai Naboiu a uitat de soție și de copil, pe care i-a lăsat acasă și a ieșit în oraș cu băieții.

Chiar dacă ginerele lui Victor Pițurcă are o funcție înaltă și are multe afaceri, acesta știe cum să își trăiască viața. În urmă cu câteva seri, ginerele lui Pițurcă a uitat de reguli și a ieșit cu câțiva prieteni la o terasă de fițe din Capitală.

Ginerele lui Victor Pițurcă nu a mers doar pentru a sta la discuții, ci a consumat și alcool.  După ce a consumat câteva pahare, ginerele lui Victor Pițurcă a decis să treacă la ceva mai tare. Mihai Naboiu a trecut la whisky, și-a turnat în pahar și l-a dus imediat la gură fără să stea la discuții.

După ce a stat cu prietenii, și-a aprins un trabuc din care a tras imediat cu multă plăcere.

Ginerele lui Pițurcă a fost întrerupt de un apel. A ieșit din locație și  a stat minute bune de vorbă la telefon, iar după ce și-a încheiat apelul s-a întors la masa unde era așteptat de prietenii săi. Întors la masă, Mihai Naboiu și-a continuat consumul de băuturi. După încă câteva pahare, acesta a decsi că este timpul să plece spre casă.

 

Mihai Naboiu a urcat beat la volan

După ce fiecare s-a îndreptat spre mașina lui, Victor Pițurcă nu s-a îndreptat spre un taxi, ci a urcat la volan, deși băuse câteva pahare bune, scrie spynews.ro.

Mihai Naboiu a uitat de lege și s-a urcat la volanul bolidului său d elux, deși este interzis prin lege să conduci sub influența băuturilor alcoolice.

Victor Pițurcă a fost destul de mulțumit de ginerele lui până acum. Mai mult, l-a și introdus în cercul său de prieteni.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: