Redactia.ro
Home » Știri » Gino Iorgulescu, de urgență la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă tatăl lui Mario

Gino Iorgulescu, de urgență la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă tatăl lui Mario

gino iorgulescu si mario

Problemele par să se țină lanț în familia lui Gino Iorgulescu. După ce în data de 15 mai, Mario a fugit din clinica de psihiatrie în care era internat și a fost recuperat de către polițiști, acum tatăl tânărului are un nou motiv de îngrijorare. Nu atitudinea recalcitrantă a fiului este principala problemă de această dată, ci propria stare de sănătate, din ce în ce mai precară.

Gino Iorgulescu, de urgență la spital

Gino Iorgulescu a fost internat la spital în urmă cu puțin timp din pricina problemelor de ordin cardiac cu care se confruntă. Afaceristul are un stent montat la inimă, iar în ultima perioadă de timp acesta i-a cauzat tot felul de dificultăți. Ca urmare a stărilor repetate de rău pe care le-a acuzat, afaceristul și tutorele legal al lui Mario Iorgulescu a decis să se prezinte la o unitate spitalicească.

În luna februarie, Mario Iorgulescu a primit o sentință de 15 ani și 8 luni de închisoare. Avocații săi au contestat decizia Curții de Apel București, ceea ce a dus la stabilirea unui alt termen în data de 15 mai 2023. Cu toate acestea, acest termen a fost amânat deoarece Gino Iorgulescu, care a fost citat ca inculpat, nu a putut să fie prezent. Motivul absenței sale a fost faptul că se afla în spital din cauza unor probleme de sănătate. Sentința finală pentru Mario Iorgulescu va fi pronunțată în data de 26 iunie.

Mario Iorgulescu a produs un accident mortal în anul 2019

În seara zilei de 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu a participat la o petrecere organizată de familia unei prietene în satul Gulia, comuna Tărtășești, unde a consumat alcool. Mai târziu, a aflat că fosta sa iubită se află într-un club din Parcul Herăstrău și se ceartă cu aceasta la telefon. Cu toate acestea, el a promis gazdei că se va calma și nu va urca la volanul mașinii.

În jurul orei 2:50 dimineața, Mario Iorgulescu, aflat sub influența alcoolului și a cocainei, cu o alcoolemie de 1,96 g/l, s-a urcat în mașina sa Aston Martin DBS și a plecat spre Capitală prin Chitila. Camerele video de pe traseu au înregistrat viteze cuprinse între 140 km/h și 164 km/h, iar la intersecția dintre Șoseaua Chitilei și strada Teodor Neagoe, a trecut pe culoarea roșie a semaforului cu o viteză de 145 km/h și apoi a accelerat până la 162 km/h în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I.

Mai târziu, a urcat cu mașina pe un scuar și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală la o viteză de 143 km/h cu un autoturism condus de un bărbat, care în urma impactului a murit pe loc.

Un martor al accidentului a relatat în instanță scene oribile de la locul coliziunii, iar șoferul din cealaltă mașină a fost găsit aruncat pe jos. La câteva zile după accident, Mario Iorgulescu a fost transferat de către familie în Italia cu un avion privat și internat într-o clinică de psihiatrie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: