Redactia.ro
Home » Monden » Giulia Anghelescu a vrut să-şi „trădeze” soţul? Totul a ieşit la suprafaţă abia acum!

Giulia Anghelescu a vrut să-şi „trădeze” soţul? Totul a ieşit la suprafaţă abia acum!

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu sunt foarte competitivi la America Express 2023. Ei au fost protagoniștii unor momente tensionate și discuții aprinse, însă după 10 ani de căsnicie nimic n-a mai fost, cu adevărat, greu pentru ei.

Dar, bombă! Se pare că cei doi nu au fost predestinați să facă echipă de la bun început, la show-ul de la Antena 1.

Giulia Anghelescu stabilise să meargă cu Roxana Ionescu

Conform unor surse din spatele emisiunii America Express 2023, Giulia Anghelescu stabilise să meargă cu Roxana Ionescu pe continentul latin, însă cele două nu și-au putut sincroniza programul.

„Tinu a spus că a trecut momentul ăla. A zis că poate mai târziu. Ei ne-au încurajat, dar noi încă nu suntem pregătiți. Eu m-aș duce, recunosc, dacă ar mai face o emisiune în care ar putea să participe cei care au mai fost. Eu o vreau pe Giulia cu mine, inițial ar fi trebuit să mergem împreună. Dragostea învinge tot timpul, n-am cum să mă opun”, a explicat Roxana Ionescu, potrivit cancan.ro.

„Chiar trebuia să mergem împreună, dar nu a fost sincronizarea bună. Nu regret că am fost cu soțul meu. Aș fi vrut să merg cu Roxana, dar așa a fost să fie”, a completat Giulia.

Giulia s-a reîndrăgostit de Vlad Huidu

Dacă la „America Express”, Giulia și Vlad au apărut ca un cuplu sudat, în trecut ei au avut ceva probleme. Au stat despărțiți nu mai puțin de un an și jumatate, din cauza cerurilor tot mai dese apărute în cuplu.

Acum, s-a reaprins flacăra pasunii între cei doi.

Despre Păpu, căci așa îl cunoaște o țară întreagă mai nou, n-aveam ce să descopăr nou, care să mă surprindă. Dar am descoperit o grămadă de lucruri care m-au surprins plăcut până la cer și înapoi.

A scos competiția asta toate lucrurile frumoase și m-a făcut să mă reîndrăgostesc. Pentru a nu știu câta oară m-am convins că am fost sortiți să fim împreună și că am făcut cea mai bună alegere pe care puteam s-o fac în viața asta„, a zis Giulia.

Giulia Anghelescu (39 de ani) și Vlad Huidu (42 de ani) sunt căsătoriți de 11 ani și au împreună doi copii, pe Antonio și Mika.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: