Redactia.ro
Home » Monden » Giulia Anghelescu, cu sânii la vedere. Cum s-a fotografiat în patul matrimonial

Giulia Anghelescu, cu sânii la vedere. Cum s-a fotografiat în patul matrimonial

giulia anghelescu

Giulia Anghelescu s-a pozat într-o ipostază incendiară în patul matrimonial. Artista s-a lăsat fotografiată în sânii goi și lenjerie intimă chiar în dormitorul unde petrece clipe romantice alături de soțul ei. Fanii au asaltat-o cu comentarii. 

Giula Anghelescu, în sânii goi

Giulia Anghelescu s-a pozat cu sânii la vedere. Artista a renunțat la sutien și s-a întins pe patul matrimonial lăsându-și la vedere bustul incediar și lenjeria intimă. Fanilor le-a plăcut ceea ce au văzut, informează click.ro.

În dreptul fotografiei postată pe rețelele sociale, cântăreața a scris câteva cuvinte …filosofice. ”Încă te simt în piele, spune care-i rostul?”, a scris vedeta în dreptul fotografiei fierbinți pe care a publicat-o pe rețelele sociale.

Cum au reacționat fanii

Fanii au reacționat într-un mod plăcut la vederea fotografiei. I-au scris mii de comentarii.

”Superbă imagine”, ”Excepțională fotografie… magistral model”, ”Splendoare în dormitor, fermecătoare”, sunt doar câteva dintre comentariile urmăritorilor Giuliei.

Giulia Anghelescu este de ani buni împreună cu Vlad Huidu. S-au căsătorit în anul 2012 și au împreună doi copii. La un moment dat, au fost despărțiți timp de un an ți jumătate, doar că au evitat să facă public acest lucru.

”Am avut o perioadă de un an și jumătate în care am fost, oficial, despărțiți. Eu cred cu tărie că lucrurile s-au întâmplat exact așa cum. Nu a fost o treabă cu părinții, ci cu prietenii. Prietenii noștri sunt în continuare prietenii noștri, poate au avut nevoie de motive să vadă. Da, erau două tabere, și ai mei, și ai lui, parcă era război. Să știi că eu chiar nu am regrete și nu am avut nicio dezamăgire regretabilă, care să mă chinuie ani în șir. Cred că dacă a fost vreun hop, înseamnă că am reușit să trec cu brio dacă nu îmi aduc aminte de el. În afară de Vlad, cine m-a făcut să plâng?”, a povestit Giulia.

Giulia Anghelescu ar vrea să renunțe la cariera de artist muzical

Giulia ar vrea să renunțe la cariera de artist. De vină ar fi agitația pe care o presupune rolul de cântăreț. Giulia ar vrea să se mute într-un loc liniștit unde să se bucure de familie.

”În ultimul timp a început să îmi surâdă din ce în ce mai mult ideea de a mă muta la țară! Am trăit toată viața alergând de la un concert la altul, am schimbat sute de camere de hotel, m-am bucurat de toată atenția oamenilor care mi-au ascultat muzica, am fost la sute de petreceri, am simțit vibeul multor cluburi și discoteci, iar acum tot ce îmi doresc cel mai mult e să am colțișorul meu de liniște”, a fost mesajul postat de Giulia Anghelescu pe contul său de socializare.

În anul 2019, Giulia a jucat primul ei rol într-un scurt lungmetraj de comedie, «Faci sau taci!». Cântăreața a detaliat cum au decurs filmările.

„Mi-a plăcut experiența foarte mult. Am legat prietenii extraordinar de frumoase. Continuăm să ne vedem şi acum.. eu mai puţin pentru că este destul de greu cu doi copii acasă. A mai fost foarte greu şi să stau departe de ai mei, dar am un soţ care se pricepe de minune la creşterea copiilor. Am stat o lună departe de casă. Doar Vlad m-a vizitat, pentru că mi-am dorit să mă concentrez. Cu copiii am vorbit în fiecare seară şi ne-am văzut cu apel video. În tot acest timp, au învăţat să fie independenţi, iar eu am fost focusată pe ce am de făcut. Antonia (n.r. fata cea mare a cântăreţei) a ştiut de film. I-am explicat despre ce este vorba, e foarte fericită, pentru că m-a simţit şi pe mine foarte fericită. Ştie toată şcoala cine este mama ei„, a declarat fosta solistă de la Dj Project.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: