Redactia.ro
Home » Știri » Gluma nepotrivită pe care Klaus Iohannis a făcut-o referitor la greva profesorilor. Doar lui i s-a părut amuzantă

Gluma nepotrivită pe care Klaus Iohannis a făcut-o referitor la greva profesorilor. Doar lui i s-a părut amuzantă

iohannnis si presedintele germaniei

Președintele României, aflat într-o vizită oficială la Sibiu pentru a se întâlni cu președintele Germaniei, a făcut o glumă complet neinspirată despre greva profesorilor. Ce a putut să spună Klaus Iohannis de față cu jurnaliștii și elevii sosiți la eveniment.

Gluma nepotrivită pe care Klaus Iohannis a făcut-o referitor la greva profesorilor

În timpul unei vizite oficiale la Sibiu, Președintele României a făcut o glumă despre greva din învățământ. Iohannis i-a spus elevilor cu care s-a întâlnit că există aspecte pozitive ale grevei, cum ar fi un program mai relaxat și posibilitatea de a face poze cu doi lideri de stat. „Facem o poză?… Stați așa să nu fiți în spate…. Vă doresc o zi frumoasă! Vedeți că până și greva are ceva avantaje”, le-a spus Klaus Iohannis elevilor care au însoțit-o la Sibiu pe soția sa, Carmen Iohannis.

Iohannis, în timpul vizitei oficiale la Sibiu, a făcut o glumă neinspirată referitoare la greva din învățământ. El a transmis elevilor că există și aspecte pozitive ale grevei, precum un program mai lejer și posibilitatea de a face poze cu doi șefi de stat.
Gluma a fost făcută în timpul unei fotografii în care Iohannis și președintele Germaniei pozau alături de soția președintelui român și elevii acesteia.
În timpul vizitei, Iohannis a mai avut întâlniri cu oficialitățile locale și comunitatea germană din zonă. Mai mult decât atât, el a vizitat și Colegiul Național Samuel von Brukenthal”, unde a fost profesor înainte de a deveni președinte.

Carmen Iohannis nu participă la greva profesorilor

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, este profesoară de limba engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, însă a decis să nu se alăture grevei colegilor săi, însă nici nu participă fizic la cursuri, conducerea insituției de învățământ oferind posibilitatea profesorilor care nu fac grevă să-și susțină cursurile în mediul online.

În timp ce colegii săi de breaslă, nemulțumiți de salariile primite se îndreptau spre Parlament, în cursul zilei de joi, 25 mai, Carmen Iohannis a ales să participe la o întrunire oficială. Klaus Iohannis și președintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier s-au aflat într-o vizită de stat la Sibiu. Alături de Klaus Iohannis a fost și soția acestuia, Carmen Iohannis, care a venit însoțită de un grup de elevi împrună cu care s-a fotografiat.

Întrebată dacă susține greva profesorilor din țară, Carmen Iohannis a subliniat că ea nu se află la Sibiu pentru a face politică, ci pentru a-i întâmpina pe cei doi președinți, alături de elevii săi.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: