Redactia.ro
Home » Știri » Gluma sinistră care i-a prezis moartea Alinei. Ce-i spunea iubitului ei în mod repetat

Gluma sinistră care i-a prezis moartea Alinei. Ce-i spunea iubitului ei în mod repetat

Momentul în care iubitul Alinei s-a prăbușit de durere! Băiatul nu și-a mai putut ține în frâu disperarea

Gluma sinistră care i-a prezis moartea Alinei. Iată ce-i spunea iubitului ei în mod repetat!

Astăzi are loc înmormântarea Alinei

Între timp, cei apropiați, rude, familie și prieteni, s-au reunit miercuri la priveghiul lui Alina. Cu ochii în lacrimi, aceștia au împărtășit gândurile lor, subliniind că tânăra nu a meritat să sufere o astfel de soartă nemeritată.

Astăzi, la ora 10, va avea loc înhumarea Alina, îmbrăcată într-o rochie albă precum cea a unei mirese, a fost așezată în odihnă în casa părintească din satul Buda, în comuna Oșești. Cu un număr semnificativ de participanți așteptați, ceremonia funerară este încărcată de o emoție profundă, determinată de tragicul eveniment care a răvășit comunitatea.

Gluma sinistră care i-a prezis moartea Alinei. Ce-i spunea iubitului ei în mod repetat

O serie de detalii șocante și mărturii emoționante au ieșit la iveală în privința crimei care a avut loc la Mangalia. Un puzzle al evenimentelor îngrijorătoare se conturează, dezvăluind o realitate tulburătoare.

Sergiu, iubitul nefericitei Alina, a dezvăluit o glumă macabră pe care aceasta o făcea adesea înainte de tragedie. „Iub, dacă o să mor, am făcut bani și să iei sicriu din banii mei,” era o frază înspăimântător de profetică, un șir de cuvinte spuse într-o manieră ludică, dar care a dobândit o semnificație sinistră.

Această coincidență a făcut ca impactul tragicului sfârșit al Alinei să fie și mai puternic. Într-un moment în care întregul eveniment pare că a fost prevestit subtil, această glumă macabră devine și mai înfiorătoare.

„Mai făcea aşa glume, zicea „Iub, dacă o să mor, am făcut bani şi să iei sicriu din banii mei”. Dar aşa, în glumă. 

Şi îi ziceam „De ce vorbeşti asa? Eu sunt mereu lângă tine”. Şi zicea, „e, aşa în glumă. De vreo două ori mi-a zis.

De permis, tot aşa, trebuia 2.000 de lei şi voia să aibă ea banii, să nu ceară de la nimeni. „Dacă dau de permis şi iau o să fiu prima din familie care are permis”, zicea. Era sufletul meu„, a povestit Sergiu, iubitul Alinei, relatează antena3.ro.

Mărturia șocantă a Loredanei, tânăra de 18 ani care și-a ucis „prietena”

Detaliile sumbre și șocante ale crimei sunt adunate într-o mărturie de neuitat. Loredana, cea care a recunoscut fapta, a dezvăluit că totul a pornit de la un moment de furie. Ea și-a descris starea de spirit, durerea interioară și momentul în care a comis acțiunea teribilă. Cuvintele ei descriu o scenă de disperare și pierdere a controlului, un răspuns de moment care a dus la consecințe ireparabile.

„Într-un moment de furie, întrucât Alina îmi răspundea evaziv, am început să tremur. Inițial, am ezitat, însă după aceea am înjunghiat-o. 

Menționez că Alina nu dormea, însă stătea cu ochii închiși și fața la perete. 

Nu am vrut să o omor, însă am avut un moment în care m-am pierdut cu firea”  aceasta este declaraţia şocantă pe care Loredana, fata care şi-a ucis cea mai bună prietenă şi a abandonat-o sub o bancă, a dat-o în faţa anchetatorilor. 

 

Sursa foto: Antena 3CNN.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: