Redactia.ro
Home » Știri » Glume la un anunț de angajare postat de SRI: „Nu-s informatician, deci pică…dar să ascult telefonul mă pricep”

Glume la un anunț de angajare postat de SRI: „Nu-s informatician, deci pică…dar să ascult telefonul mă pricep”

Glume la un anunț de angajare postat de SRI

Glume la un anunț de angajare postat de SRI. Serviciul de Informații a publicat un anunț de angajare, iar reacțiile românilor nu au întârziat să apară. Multi dintre ei au avut ironii subtile, deoarece anunțul făcea referire la persoanele care au absolvit studii superioare în domeniile tehnice.

Glume la un anunț de angajare postat de SRI: „Nu-s informatician, deci pică…dar să ascult telefonul mă pricep”

Serviciul Român de Informații a publicat recent un anunț de angajare prin care îi invită pe cei care au absolvit studii superioare în domeniile tehnice să aplice. Reacțiile românilor nu au lipsit, iar unii au fost puși pe glume. „Căutăm admin pentru sisteme informatice și de comunicații. Posturi la nivel național. Nivel de carieră – mediu”, a scris SRI pe Facebook.

Aceștia au ironizat anunțul de angajare, iar unii dintre ei au răspuns la anunț, ba chiar s-au întrecut în comentarii care mai de care amuzante. „Departamentul de cenzură este operat manual, pe machine learning, sau amândouă?””Eu cred că-i știți deja.”,”Eu vreau. Dar nu-s informatician, deci pică. Dar să ascult telefonul mă pricep.”, „Luați și voi pe unul din instituție publică, știți voi, bugetarul ăla bun, verișorul cumnatului șefului.”, „Ha, ha, acum ne spuneți și pe cine căutați?”, „Asta cu ‘căutam’ e de divertisment așa, nu?”, „Am fost admin într-un grup de WhatsApp, unde mă înscriu?”, sunt câteva dintre comentarii.

Angajări în SRI 2022. Cum poți obține un post și ce salariu primești

Serviciul Român de Informații a publicat la începutul anului 2022 Ghidul candidatului adresat tuturor celor care vor să urmeze o carieră in interioriul serviciului de informatii. Unul dintre avantajele pe care le oferă calitatea de angajat SRI este acela al unui parcurs predictibil pe termen lung, în cadrul instituției. Posturile disponibile și oportunitățile care se ivesc in cadrul Serviciulu sunt anuntate si pe portalul intern al instituției și pentru ele pot concura, în condiții de egalitate și transparență, toți cei care doresc și intrunesc cerințele, în acord cu specificațiile fiecărui anunț.

Care este profilul angajatului SRI

Ca să te poți angaja la SRI trebuie, conform legii și normelor interne specifice Serviciului, să îndeplinești cumulativ o serie de criterii:

– să ai cetățenie română și domiciliul stabil în România;
– să nu fii în curs de cercetare, urmărire sau judecată sau să nu fi fost condamnat penal;
– să nu faci parte din partide, formațiuni sau organizații politice, din momentul încadrării în SRI;
– să nu participi ca asociat unic sau direct la administrarea ori conducerea unei organizații sau societăți comerciale, din momentul încadrării în SRI;
– să fii absolvent de studii universitare, cu licență, al unei instituții de învățământ superior acreditată; pentru anumite posturi sunt necesare și studii post-universitare, iar pentru altele se cer doar studii liceale;
– să nu fii consumator de substanțe stupefiante, psihotrope sau susceptibile a avea efecte psihoactive ori dopante, aflate sub control național ori prevăzute în convențiile internaționale la care România este parte sau să nu fi desfășurat activități ilegale cu astfel de produse;
– să fii dispus ca, după încadrare, să desfășori activități în orice zonă a României, potrivit nevoilor instituției.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: